Μετά το σέξι βιντεοκλίπ, Manu Chao και Ρένεση τραγουδάνε Ti.po.ta

Δείτε το βίντεο

Πριν μερικές εβδομάδες, ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσαν ο Manu Chao και η αγαπημένη του Κλέλια Ρένεση, να κολυμπούν στα καταγάλανα νερά μιας παραλίας, είχε προκαλέσει αίσθηση. Ο γαλλοισπανός αοιδός και η συμβία του, δοκίμασαν τη χημεία τους και στη μουσική, κυκλοφορώντας ένα προτζεκτ που τιτλοφορείται ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ. στο οποίο εντάσσεται και το τραγούδι «Moonlight Avenue». Τώρα, η ελληνίδα ηθοποιός ανέβασε στο Facebook το κομμάτι «Ti.po.ta.» στο οποίο τραγουδούν και οι δυο, ο μεν στα ισπανικά και η δε στα ελληνικά. 

Η όμορφη ηθοποιός και ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης ερωτεύτηκαν σε μια συναυλία του δεύτερου στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2015, και έκτοτε ζουν τον έρωτά τους. 

Τι σημαίνει το ΤΙ.ΠΟ.ΤΑ.; Ορίστε τι δηλώνουν οι ίδιοι: 

Το Ti.po.ta είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα…
…είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι..πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Στη συνέχεια αναφέρουν πως έχουν καταφέρει να ηχογραφήσουν πολλά χρόνια τα τελευταία δύο χρόνια (όσα περίπου είναι μαζί), πλήρως ερασιτεχνικά. Οι δύο τους θέλουν απλά να τα μοιραστούν με τον κόσμο και αυτός να τα απολαύσει χωρίς την παραμικρή προσδοκία.