Η Αντέλ νικήτρια στα Grammy κόντρα στην Μπιγιονσέ

Η Μπιγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της “Lemonade” κέρδισε μόλις δύο βραβεία

Η βρετανίδα ντίβα Adele είναι η θριαμβεύτρια των χθεσινών Βραβείων Grammy, κάνοντας την είσοδό της στην Ιστορία των πιο σημαντικών βραβείων της αμερικανικής μουσικής: Με πέντε Grammy, η Adele είναι η πρώτη καλλιτέχνις που αποσπά τα βραβεία του καλύτερου άλμπουμ, το  "25", ηχογράφησης και τραγουδιού της χρονιάς, το "Hello", για δεύτερη φορά.

Η Αντέλ κερδίσε τα τρία κορυφαία βραβεία Grammy, επικρατώντας αιφνιδιαστικά έναντι της Μπιγιονσέ, την οποία όμως αποθέωσε και τίμησε με ταπεινοφροσύνη.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ηχογράφηση της χρονιάς για το «Hello»,η Adele απευθύνθηκε στο είδωλό της. «Βασίλισσα Bey, σε λατρεύω. Συγκινείς την καρδιά μου κάθε μέρα...θέλω να είσαι η μαμά μου», είπε απευθυνόμενη στη Beyonce, έγκυο σε δίδυμα. Και η αίθουσα ξέσπασε σε γέλια.

Στην αίθουσα Τύπου χαρακτήρισε το άλμπουμ της ανταγωνίστριάς της «μνημειώδες», δήλωσε ότι το «Lemonade» είναι γι΄αυτήν το άλμπουμ της χρονιάς και αναρωτήθηκε για τη Beyonce: «τι πρέπει να κάνει λοιπόν για να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς;».

Από την πλευρά της, η Μπιγιονσέ, που ήταν υποψήφια για εννέα βραβεύσεις για το άλμπουμ της “Lemonade” κέρδισε μόλις δύο βραβεία.