Οι πρώτες φωτογραφίες με το Χένρι Κάβιλ στο ρόλο του Σούπερμαν

Είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού. Ο λόγος προφανής… Ο Σούπερμαν θα ξαναπετάξει στη μεγάλη οθόνη!

Στο ρόλο του σούπερ ήρωα θα απολαύσουμε τον ανερχόμενο Βρετανό ηθοποιό Χένρι Κάβιλ, ο οποίος αναμένεται να κάψει καρδιές με τον… ηρωισμό του, αλλά και το καλογυμνασμένο κορμί του.

Ο 29χρονος σταρ ακολούθησε ένα σκληρό και επίπονο πρόγραμμα εκγύμνασης για όγκο, που αν κρίνουμε από τις πρώτες εικόνες σίγουρα απέδωσε καρπούς.

Η Warner Brothers έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες του "Man Of Steel", στις οποίες ο Κάβιλ εικονίζεται ημίγυμνος να σηκώνει στον αέρα ένα αεροσκάφος, ενώ σε άλλες σε παιδική ηλικία προτού αποκτήσει δυνάμεις σούπερ ήρωα.

Σε άλλη εικόνα βλέπουμε το Ράσελ Κρόου στο ρόλο του Τζορ – Ελ να κρατάει στην αγκαλιά του το γιο του, Σούπερμαν.

Υπόθεση του "Man Of Steel": Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ζακ Σνάιντερ (σκηνοθέτης των "300"), ενώ παραγωγός είναι ο Κρίστοφερ Νόλαν (σκηνοθέτης της δημοφιλούς τριλογίας Μπάτμαν),

Το καστ συμπληρώνουν οι: Κέβιν Κόστνερ, Ντάιαν Λέιν, Έιμι Άνταμς, Λόρενς Φισμπερν και Μάικλ Σάνον.

Η ταινία πρόκειται να προβληθεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Ιουνίου.