Ο Τζίμι Κίμελ παρουσιαστής της βραδιάς των Όσκαρ και το 2018

Ο γνωστός παρουσιαστής επιβραβεύεται για τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την "γκάφα του αιώνα"

Η μεγαλύτερη γκάφα στην ιστορία των Όσκαρ “έσκασε” στα χέρια του Τζίμι Κίμελ, όταν στο βραβείο για την καλύτερη ταινία της περσινής χρονιάς ανακοινώθηκε αρχικά λάθος νικητής (La La Land) πριν γίνει γνωστό ότι ο πραγματικός νικητής ήταν το Moonlight. Όμως ο παρουσιαστής της βραδιάς χειρίστηκε άψογα το συμβάν, και φαίνεται πως αυτό του αναγνωρίστηκε, αφού όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο παρουσιαστής των Όσκαρ και την ερχόμενη χρονιά.

Η τελετή απονομής των Όσκαρ για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ στις 4 Μαρτίου του ερχόμενου έτους, και ο Τζίμι Κίμελ θα είναι πάλι εκεί για να παρουσιάσει μία ιστορική βραδιά για τα βραβεία Όσκαρ, καθώς θα είναι η 90ή τελετή απονομής τους.

Ο ίδιος ο Κίμελ σε δήλωσή του παραδέχθηκε πως η παρουσίαση των φετινών βραβείων Όσκαρ ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, και πρόσθεσε με χιούμορ: “Αν νομίζετε πως τα θαλασσώσαμε στο τέλος φέτος, περιμένετε να δείτε τι έχουμε σχεδιάσει για το σόου της 90ής επετείου!”.