Ο Κόλιν Φερθ στο καστ του «Η Μέρι Πόπινς Επιστρέφει»

Αναμένεται να υποδυθεί τον πρόεδρο της τράπεζας Fidelity Fiduciary Bank

Ο Κόλιν Φερθ είναι σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο καστ του ριμέικ της ταινίας Μέρι Πόπινς.

Τη συμμετοχή τους στο μιούζικαλ φαντασίας «Η Μέρι Πόπινς επιστρέφει», που θα γυριστεί 25 χρόνια μετά την πρωτότυπη ταινία έχουν επιβεβαιώσει οι: Μέριλ Στριπ, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ και Λιν Μάνουελ Μιράντα.

Ο Κόλιν Φερθ αναμένεται να υποδυθεί τον πρόεδρο της τράπεζας Fidelity Fiduciary Bank τον Γουίλιαμ Γουέδεραλ Γουίλκινς, σύμφωνα με το Variety.

Το όνομα του χαρακτήρα προέρχεται από τη μικρή ιστορία «Το μαρμάρινο αγόρι», η οποία εμφανίζεται στο τρίτο βιβλίο της σειράς Μέρι Πόπινς της Πάμελα Τράβερς, «Η Μέρι Πόπινς ανοίγει την πόρτα». Τα παιδιά βρίσκουν το όνομα γραμμένο στο εσωτερικό του καλύμματος του βιβλίου.

Η νέα ιστορία τοποθετείται στη Βρετανία της ύφεσης του 1930, 25 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, όταν ο Μάικλ και η Τζέιν Μπακς (Μπεν Γουίσοου και Έμιλι Μόρτιμερ) έχουν μεγαλώσει και δέχονται μία επίσκεψη – έκπληξη από την πρώην νταντά τους.

Η Έμιλι Μπλαντ υποδύεται την Μέρι Πόπινς και η Μέριλ Στριπ θα είναι η ξαδέλφη της Τόπσι. Ο Λιν Μανουέλ Μιράντα τον Τζακ, έναν φανοκόρο του δρόμου.

Οι Φερθ και Μπλαντ συμπρωταγωνίστησαν το 2012 στο δράμα Άρθουρ Νιούμαν. Η ταινία «Η Μέρι Πόπινς επιστρέφει» αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Πηγή ΑΠΕ