Για τη μοναξιά μιλάει η Μαριόν Κοτιγιάρ με αφορμή τη νέα της ταινία

Το ντεμπούτο της ταινίας έγινε τον περασμένο μήνα στην Γαλλία και το Κεμπέκ

Η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, δήλωσε με αφορμή τη νέα της ταινία «It's Only the End of the World», ότι η κοινωνία απομονώνεται ολοένα και περισσότερο.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Καναδού σκηνοθέτη Ξαβιέ Ντολάν και βασίζεται στο γαλλικό παιχνίδι «Juste la fin du monde», έχοντας ως κύρια θέματα την αγάπη και την επικοινωνία, καθώς παρακολουθεί έναν συγγραφέα που βρίσκεται στο τέλος της ζωής του και ο οποίος γυρίζει στο σπίτι του για να ανακοινώσει στην οικογένειά του ότι πεθαίνει.

«Η μοναξιά στην κοινωνία μας είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και το γεγονός ότι δεν ξέρουμε πώς να επικοινωνούμε τα συναισθήματά μας είναι προφανώς κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον», δήλωσε στο Reuters η Κοτιγιάρ.

«Μοιάζουμε με ανθρώπους που απλώς τρέχουμε χωρίς κανέναν λόγο, κι αυτό προκαλεί μία έλλειψη επικοινωνίας, ακόμα και μέσα στην οικογένεια», πρόσθεσε.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί, επίσης, η Λεά Σεϊντού, ο Βενσάν Κασέλ και ο Γκασπάρ Ουλιέλ κέρδισε το Grand Prix στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και είναι η επίσημη συμμετοχή του Καναδά για τα Όσκαρ.

Το ντεμπούτο της ταινίας έγινε τον περασμένο μήνα στην Γαλλία και το Κεμπέκ, ενώ την περασμένη Παρασκευή προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, ωστόσο ακόμη δεν έχει κλείσει η διανομή της ταινίας για τις ΗΠΑ.