Ντάνιελ έλα πίσω… λένε στον Κρεγκ οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ

Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να παίξει ξανά τον 007

Τον Ντάνιελ Κρεγκ περιμένουν να... επιστρέψει οι παραγωγοί του Τζέιμς Μποντ, όπως είπε ο εκτελεστικός παραγωγός των σίκουελ με πρωταγωνιστή τον διάσημο κατάσκοπο 007.

Ο 48χρονος πρωταγωνιστής είναι «απόλυτα η πρώτη επιλογή… Θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ» δήλωσε ο Κάλουμ Μακντούγκαλ στο ραδιοφωνικό δίκτυο BBC.

Ο ίδιος ο Κρεγκ έχει δηλώσει πάντως ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του παρά να ξαναπαίξει τον Μποντ.

«Τώρα; Καλύτερα να έσπαγα αυτό το ποτήρι και να έκοβα τις φλέβες μου» είχε δηλώσει ο Κρεγκ στο περιοδικό Time Out του Λονδίνου, όταν ερωτήθηκε αν θα συνέχιζε και μετά το Spectre να παίζει τον Μποντ.

Οι δηλώσεις του είχαν ως αποτέλεσμα ένα όργιο φημολογίας σχετικά με το ποιος πιθανόν θα έπαιρνε την θέση του: οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χίντλστον και Έινταν Τέρνερ ήταν μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων.

Δημοσίευμα του ιστότοπου RadarOnline νωρίτερα αυτόν το μήνα έκανε γνωστό ότι στον Βρετανό ηθοποιό είχε ήδη προταθεί το ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων από τα στούντιο Sony προκειμένου να επιστρέψει για δύο ακόμη ταινίες.

Ο Μακντούγκαλ είπε στο BBC ότι οι παραγωγοί του Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Ουίλσον συμμερίζονται τις απόψεις του:

«Γνωρίζω ότι ελπίζουν πως εκείνος θα επιστρέψει» υπογράμμισε.