Φρέγια: Το πιο μοναχικό σκυλί του κόσμου έγινε σταρ του Χόλυγουντ

Ο ρόλος που της προσφέρθηκε στην ταινία Transformers της άλλαξε τη ζωή

Ήταν εκείνο το συγκινητικό δημοσίευμα που παρουσίαζε τη Φρέγια, το πιο μοναχικό σκυλί του κόσμου, όπως το χαρακτήριζε. Η Φρέγια, ένα θηλυκό μπουλ τερριέ, ζούσε στο κυνοτροφείο του Λιβερπουλ. Εδώ και 5 χρόνια πάσχει από επιληψία, κάτι που έκανε τα άλλα σκυλιά να τη φοβούνται και να μην την πλησιάζει κανείς.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μάικλ Μπέι, διάβασε το άρθρο. Και τότε αποφάσισε να αλλάξει τη μοίρα της Φρέγια προσφέροντας της ένα ρόλο στο πέμπτο σίκουελ της ταινίας Transformers.

Η Φρέγια, εκτός από δημοσιότητα (για την οποία φυσικά αδιαφορεί) απέκτησε κάτι πολύτιμο: μια οικογένεια που την υιοθέτησε.

«Εκεί έξω υπάρχει ένα σπίτι για κάθε εγκαταλελειμμένο σκύλο και εγώ είμαι η ζωντανή απόδειξη», έγραψαν οι εθελοντές του καταφυγίου που την φιλοξενούσε για λογαριασμό της Φρέγια στο Facebook.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτό που μου συνέβη», μας «λέει» η Φρέγια.

Το πέμπτο σίκουελ των Transformers αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες τον Ιούνιο. Οι συντελεστές κρατούν επτασφράγιστο μυστικό τα όσα αφορούν την ταινία, ήδη όμως έχουν διαρρεύσει σκηνές από τα γυρίσματα με την Φρέγια στο πλάι του Σερ Αντονι Χόπκινς, καθώς και οι έπαινοι του σκηνοθέτη Μάικλ Μπέι, ο οποίος σε βίντεο κλιπ της Paramount Pictures, λέει ότι η πάλαι ποτέ πιο μοναχική σκυλίτσα, κάνει καταπληκτική δουλειά στα γυρίσματα της ταινίας.