Η ζωή της Whitney Houston θα γίνει ντοκυμαντέρ

Η αληθινή ιστορία για την λαμπρή καριέρα και την προβληματική ζωή της διάσημης τραγουδίστριας που βρέθηκε νεκρή μέσα στη μπανιερά της το 2012

Την άδεια από την οικογένεια και τους διαχειριστές της περιουσίας της Whitney Houston πήρε ο Βρετανός βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Κέβιν ΜακΝτόναλντ ("The Last King of Scotland", "State of Play"), προκειμένου να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για την "βασίλισσα της ποπ".

Ο σκηνοθέτης και οι παραγωγοί πήραν την άδεια για να πουν την αληθινή ιστορία για την απίστευτη καριέρα αλλά και την ταραγμένη προσωπική ζωή της Χιούστον. Η τραγουδίστρια που πούλησε πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ και είχε γίνει είδωλο, αγωνιζόταν αν ξεφύγει από ναρκωτικά και τις άλλες ουσίες στις οποίες ήταν εθισμένη. Το 212, βρέθηκε νεκρή μόλις στα 48 της , μέσα σε μια μπανιέρα σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι θα συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ του ανέκδοτο υλικό από την ζωή της Χιούστον, από τότε που τραγουδούσε στην Εκκλησία της ενορίας της μέχρι την ημέρα του θανάτου της.