Το The Lobster έρχεται στις αίθουσες: Εσύ τι ζώο θα ησουν;

Η τελευταία ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τίτλο The Lobster, η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους την επόμενη εβδομάδα, εκτυλίσσεται σε ένα δυστοπικό, κοντινό μέλλον, όπου όλοι οι μόνοι άνθρωποι, σύμφωνα με τους κανόνες της Πόλης, συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στο ξενοδοχείο, όπου είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ταιριαστό σύντροφο μέσα σε 45 ημέρες. Αν αποτύχουν μεταμορφώνονται σε ένα ζώο της επιλογής τους κι απελευθερώνονται στο δάσος.

Όπως προμηνύει και ο τίτλος της ταινίας, το ζώο επιλογής του πρωταγωνιστή (τον οποίο υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ) είναι ο αστακός. Εσείς ποιο ζώο θα ήσασταν στο “σύμπαν” του Lobster;

Στην ιστοσελίδα της ταινίας υπάρχει ένα τεστ που μπορείτε να κάνετε και να δείτε ποιο ζώο... κρύβεται μέσα σας.

Ας υποοθέσουμε, λοιπόν, ότι οι 45 μέρες σας τελείωσαν και δεν καταφέρατε να βρείτε ταίρι. Σύντομα θα σας μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο και θα κληθείτε να αποφασίσετε σε ποιο ζώο προτιμάτε να μεταμορφωθείτε. Ποιο θα είναι αυτό; Απαντήστε σε ερωτήσεις όπως “τι θα κάνατε αν ένας εισβολέας έμπαινε στο σπίτι σας;”, “πόσο σκοπεύετε να ζήσετε;” και “ποιο είναι το ιδανικό εργασιακό σας ωράριο;” και δείτε το αποτέλεσμα.

Κάντε το τεστ