O Ντουέιν Τζόνσον στο ριμέικ της ταινίας «Χαμός στην Τσάιναταουν»

«Μου άρεσε πολύ διαβάζοντας τις αντιδράσεις των φανς, είναι τόσο πολωμένοι με την ταινία, όσο κι εγώ»

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει από τους φανς του σκηνοθέτη Τζον Κάρπεντερ μετά την ανακοίνωση του Ντουέιν Τζόνσον ότι θα γυρίσει το ριμέικ της ταινίας «Χαμός στην Τσάιναταουν» (Big Trouble in Little China).

«Μου άρεσε πολύ διαβάζοντας τις αντιδράσεις των φανς, είναι τόσο πολωμένοι με την ταινία, όσο κι εγώ» είπε ο Τζόνσον στην Spike TV Guys, κατά την παρουσίαση των «Choice Awards». «Η απάντησή μου είναι ότι συμμετέχω σ' αυτήν την ταινία διατηρώντας κάθε σεβασμό για την αρχική κι είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλαμε να συνεργαστούμε με τον σκηνοθέτη Τζον Κάρπεντερ, που γύρισε την πρώτη ταινία το 1986», δήλωσε.

Σύμφωνα με τον Τζόνσον, έχει συμφωνηθεί το σενάριο για το ριμέικ της ταινίας να γράψουν η 'Ασλεϊ Μίλερ και ο Ζακ Στεντζ (σεναριογράφοι της ταινίας X-Men: First Class), αλλά ο ηθοποιός θέλει στη συγγραφή να συμμετέχει κι ο Κάρπεντερ.

«Μου άρεσε πολύ η ταινία όταν την είδα μικρός. Και ο βασικός χαρακτήρας, όπως και όλοι οι χαρακτήρες» είπε ο Τζόνσον, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο του Κερτ Ράσελ, που πρωταγωνιστούσε σ' εκείνη την πρώτη ταινία. «Αισθάνομαι ότι είμαστε η σωστή ομάδα ανθρώπων, και παράλληλα θέλουμε να τιμήσουμε και τον Τζον Κάρπεντερ, προτείνοντας του να συμμετάχει με κάποια ιδιότητα, αυτήν της συγγραφής σεναρίου. Αν το καταφέρουμε τότε θα έχουμε πετύχει κάνοντας κάτι καλό».

Οι λεπτομέρειες της ταινίας ακόμα δεν έχουν διευθετηθεί, και κατά τον Τζόνσον σ αυτά τα αρχικά στάδια σχεδιασμού της πρότεινε να συμμετάσχει και ο Ράσελ.

«Θα δούμε με τι αισθανόμαστε καλά, τι μπορούμε να κάνουμε και αυτό θα κάνουμε» είπε ο Τζόνσον.