Η… Marina έρχεται στους κινηματογράφους

Βασισμένη στις παιδικές αναμνήσεις του διάσημου Ιταλού συνθέτη και τραγουδιστή Rocco Granata, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία με το αξεπέραστο και ευρέως διασκευασμένο τραγούδι Marina, η ταινία είναι μία ρομαντική και ατμοσφαιρική αναπαράσταση της ζωής του.

Η έξοχη αναβίωση της δεκαετίας του ’50, οι εξαιρετικές ερμηνείες και η νοσταλγική μουσική συνθέτουν ένα συγκινητικό φιλμ γεμάτο αγάπη και αισιοδοξία.

Σύνοψη

Ιταλία 1948. Ο δεκάχρονος Rocco ζει σε ένα πανέμορφο βουνό, μέχρι που ο πατέρας του αποφασίζει να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για την οικογένεια του. Οι ευτυχισμένες μέρες του Rocco είναι παρελθόν, καθώς τα γκρίζα τοπία των μεταλλωρυχείων του Βελγίου απλώνονται τώρα μπροστά στα μάτια του. Για χρόνια, οι παγωμένοι χειμώνες και μια άγνωστη κουλτούρα είναι η νέα του πραγματικότητα. Ο Rocco βάζει σκοπό της ζωής του να ξεχωρίσει. Η μουσική και ο έρωτας είναι τα μέσα για να αποδράσει από την πραγματικότητα και να ζήσει το όνειρο του. Η νεαρή Marina θα γίνει η μούσα του και θα του χαρίσει την παγκόσμια αναγνώριση μέσα από το ομότιτλο τραγούδι που θα της γράψει για να την κερδίσει.

31 Ιουλίου στους κινηματογράφους