Έρχονται οι φύλακες του Γαλαξία

Το σύμπαν της Marvel είναι αποδεδειγμένα μαγευτικό, γεμάτο ηρωικές καταστάσεις, έπη και κατορθώματα. Φανταστείτε τι γίνεται όταν ανοίγουν νέα κεφάλαια, έρχονται στο προσκήνιο νέοι χαρακτήρες και ξεδιπλώνονται νέες πτυχές του αστείρευτου αυτού κόσμου. Μετά τον Iron Man, τον Thor, τον Captain America και τους Εκδικητές, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε μια καινούργια ομάδα.

Κυρίες και κύριοι, ας υποδεχτούμε τους Φύλακες του Γαλαξία. Ο σκηνοθέτης James Gunn (Slither, Super) έχοντας στη διάθεσή του ένα διαστημικό καστ ηθοποιών (Chris Pratt, Benicio Del Toro, Vin Diesel, Bradley Cooper) μάς βάζει σε τροχιά και μάς ταξιδεύει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου θα γνωρίσουμε νέους χαρακτήρες, καλούς και κακούς. Ο στόχος, όμως, παραμένει ο ίδιος: η σωτηρία ολόκληρου του γαλαξία.

Σύνοψη:

Ο Peter Quill, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού, όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ronan. Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με ένα μάτσο απροσάρμοστους- τον Rocket, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Groot, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Gamora και τον διψασμένο για εκδίκηση Drax. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων.

Από 4 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους