Robocop και βραβευμένος Χοακίν Φοίνιξ για τη νέα σινέ-εβδομάδα

Πρεμιέρες για όλα τα γούστα και αυτή την εβδομάδα

ROBOCOP

Ο Jose Padilha σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεναριογράφο James Vanderbilt υπόσχεται να επαναφέρει τον Robocop στο καθήκον, αλλά και στις αίθουσες, σε μια εντυπωσιακή και πολυεπίπεδη περιπέτεια.

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ

Τοποθετημένη στο Λος Άντζελες, στο εγγύς μέλλον, η ταινία ακολουθεί τον Θίοντορ (Χοακίν Φοίνιξ), έναν ιδιόμορφο, τρυφερό άνδρα ο οποίος βγάζει τα προς το ζην γράφοντας συγκινητικές, προσωπικές επιστολές για άλλους ανθρώπους.

ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η ταινία ΜΑΝΤΕΛΑ: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ παρουσιάζει την αξιοσημείωτη ζωή του Μαντέλα - από τα παιδικά του χρόνια στο χωριό Τράνσκεϊ της Νότιας Αφρικής όπου μεγάλωσε, έως την εκλογή του ως ο πρώτος, δημοκρατικά εκλεγμένος, Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής.

DELIVERY MAN: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Ο Ντέιβιντ (Βινς Βον) είναι ένας καλοκάγαθος και ταλαίπωρος, απλός, καθημερινός άνθρωπος, η ζωή του οποίου ανατρέπεται, όταν μαθαίνει - εντελώς ξαφνικά - πως έχει φέρει στον κόσμο 533 παιδιά.

ΟΜΑΡ

Ένα πραγματικά δυνατό story, σε ένα δραματικό θρίλερ έκπληξη από την Παλαιστίνη

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑ

Εμπνευσμένη από ένα πραγματικό περιστατικό, η ταινία αφηγείται πώς τα μέλη μιας οικογένειας για χρόνια χωρισμένα ξαναβρίσκονται ένα Πάσχα,κάτω από την πατρογονική στέγη,σε μια συνάντηση η οποία θα έχει,για τον καθένα, απροσδόκητες συνέπειες.

Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τον Ευαγόρα, ο οποίος μόλις έχει βγει από την φυλακή, όπου ήταν φυλακισμένος για πέντε χρόνια.