Η Λίντσεϊ Λόχαν βάζει υποψηφιότητα για την “Μικρή Γοργόνα”

Βέβαια η Ντίσνεϊ δεν έχει πει τίποτα ακόμα, επισήμως, για το εάν θα γίνει η όχι η ταινία

Η Λίντσεϊ Λόχαν πολύ θα ήθελε να πάει «Κάτω από τη θάλασσα» και αυτό προσπαθεί να το κάνει γνωστό με κάθε τρόπο.

Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να αναρτήσει στο Instagram μία φωτογραφία της ως «Μικρή γοργόνα» και δίπλα τη φωτογραφία της Άριελ.

 

#thelittlemermaid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lindsay Lohan (@lindsaylohan) στις Φεβ 19, 2017, 3:24πμ PST

Η ανάρτηση αυτή ήταν αρκετή για να ξεκινήσουν οι φήμες ότι η 30χρονη ηθοποιός και τηλεπερσόνα προσπαθεί, με τον τρόπο αυτό, να «ψαρέψει» την πιθανότητα να ενσαρκώσει την «ζωντανή» εκδοχή της ηρωίδας των κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι ως έφηβη αγαπούσε πολύ τον ρόλο της γοργόνας που λαχταρούσε να πάρει ανθρώπινη υπόσταση.

Η κοκκινομάλλα ηθοποιός δεν έκρυψε και την λαχτάρα που έχει να δώσει μία συναυλία για να ενισχύσει το φιλανθρωπικό της έργο, όπως είχε δηλώσει στην τουρκική τηλεόραση.

Βέβαια η Ντίσνεϊ δεν έχει πει τίποτα ακόμα, επισήμως, για το εάν θα γίνει η όχι η ταινία.

Ο ηθοποιός Λιν Μάνουελ Μιράντα, που είχε γράψει μουσική για την «Μικρή γοργόνα» (1989), μίλησε στο Vulture τον περασμένο Νοέμβριο για έναν καινούργιο ρόλο, διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν ακόμα τίποτα σίγουρο.

«Βρισκόμαστε στις πολύ αρχικές συνομιλίες, κυριολεκτικά δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνω στην «Μικρή γοργόνα». Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ κοντά κι αν ήταν να υπογράψω συμβόλαιο θα ήταν μεγάλη μου χαρά», είπε.

Η Ντίσνεϊ ήδη έχει προχωρήσει στην μετατροπή και άλλων ταινιών κινούμενων σχεδίων σε ταινίας ανθρώπινης δράσης όπως «Η πεντάμορφη και το τέρας», με την Έμμα Γουότσον που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Μαρτίου.