Ο δαιμόνιος Μάικλ Μουρ ξαναχτυπά με φιλμ έκπληξη για τον Τραμπ

Το ντοκιμαντέρ που ετοίμαζε κάτω από άκρα μυστικότητα

Ο Μάικλ Μουρ είναι ένας κινηματογραφιστής που δε φοβάται να αναμετρηθεί με την αλήθεια, όσο δυσάρεστη είναι αυτή για πολλούς. Ο αμερικανός σκηνοθέτης, μετά τα ντοκιμαντέρ-μεταξύ των θεμάτων του ήταν ο Τζορτζ Μπους και η οπλοκατοχή στις ΗΠΑ-, επανέρχεται με ένα νέο δημιούργημα όπου αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρό του τον Ντόναλντ Τραμπ. 

Ο 62χρονος δημιουργός, εξέπληξε τους πάντες όταν ανακοίνωσε στο Twitter ότι είναι έτοιμη η νέα του ταινία που αφορά στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, με τον τίτλο "Michael Moore in Trumpland". 

Στο ντοκιμαντέρ, ο Μουρ εξηγεί ότι οι υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου είναι οι πρόωρα "γερασμένοι" 35άρηδες, οι οποίοι νιώθουν απομονωμένοι στο μοντέρνο αυτό κόσμο. Ο εκκεντρικός δημιουργός, έχει ταχθεί κατά της υποψηφιότητας Τραμπ και ευελπιστεί να κάνει αρκετούς υποστηρικτές του αμφιλεγόμενου υποψηφίου, να αλλάξουν γνώμη. Επιπλέον, ο Μουρ καλεί τον κόσμο "να δει το καλό στην Χίλαρι Κλίντον" και υπερασπίζεται γενικά, τις γυναίκες. "Καμία γυναίκα δεν εφηύρε την ατομική βόμβα και κανένα κορίτσι δε μπήκε σε σχολείο να γαζώσει με σφαίρες... Είμαστε αρκετά ασφαλείς από το 51% του πληθυσμού", εξηγεί.