Οι ταινίες που βγαίνουν σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ ξεχωρίζει αυτήν την κινηματογραφική εβδομάδα καθώς μεταφέρει στον Άρη για να διηγηθεί μια περιπέτεια επιβίωσης. Συνολικά 6 νέες ταινίες, και η επανέκδοση ενός φιλμ του Ροσελίνι, κάνουν πρεμιέρα απόψε στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους...

«Η Διάσωση»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ρίντλεϊ Σκοτ με τους: Ματ Ντέιμον, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Κρίστεν Γουίγκ, Κέιτ Μάρα

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι τραυματίζεται και εγκαταλείπεται στον πλανήτη θεωρούμενος νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιστρέψει στην εγκαταλειμμένη βάση, όπου πρέπει να επιβιώσει με ελάχιστες προμήθειες και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη.

«Έβερεστ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπαλτάσαρ Κορμακούρ με τους: Τζέισον Κλαρκ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Τζος Μπρόλιν, Έμιλι Γουάτσον

Τον Μάιο του 1996 δύο ομάδες ορειβατών επιχειρούν να ανέβουν στο βερεστ, όταν, στο τελευταίο στάδιο της αναρρίχησης, πλήττονται από μια φονική χιονοθύελλα.

 

«Life»

Γερμανοκαναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Άντον Κόρμπιν με τους: Ρόμπερτ Πάτινσον, Ντέιν ΝτεΧάαν, Τζόελ Έντγκερτον, Αλεσάντρα Μαστρονάρντι

Στο Λος Άντζελες του 1955 ο Ντένις Στοκ είναι ένας νεαρός, φιλόδοξος φωτογράφος που αναζητά το θέμα το οποίο θα τον κάνει διάσημο. Γνωρίζει έναν ανερχόμενο ηθοποιό, για τον οποίο είναι πεπεισμένος ότι γρήγορα θα γίνει σταρ. Αλλά ο Τζέιμς Ντιν είναι όχι μόνον εντελώς απρόβλεπτος, αλλά και απρόθυμος να του χαρίσει το χρόνο του.

 

«Το Αρνάκι»

Τούρκικη ταινία, σκηνοθεσία Κουτλού Αταμάν με τους: Νεσρίν Καβαντζάντε, Μερτ Ταστάν, Καχίτ Γκοκ

Στα βάθη της Ανατολίας, μια οικογένεια ετοιμάζεται να γιορτάσει την τελετή περιτομής του πεντάχρονου γιου της. Η παράδοση απαιτεί να σερβιριστεί αρνί για όλους τους καλεσμένους, το κόστος όμως είναι δυσβάσταχτο.

«Μήπως Είσαι ο Τύπος μου;»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Λουκά Μπελβό με τους: Εμιλί Ντεκέν, Λοΐκ Κορμπερί

Ένας Παριζιάνος καθηγητής φιλοσοφίας διορίζεται σε μια επαρχιακή κωμόπολη, όπου γνωρίζει και ερωτεύεται την Τζενιφέρ, μια αισιόδοξη απέναντι στη ζωή κομμώτρια. Πόσο μακριά όμως μπορεί να πάει η σχέση τους όταν εκείνος της μιλάει για τον Καντ κι εκείνη του μαθαίνει να ξεφαντώνει με καραόκε;

«Το Τελευταίο Χτύπημα»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Αλίξ Ντελαπόρτ με τους: Ρομέν Πολ, Κλοτίλντ Εσμέ, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά

Ένα 13χρονο αγόρι που ζει με την καρκινοπαθή μητέρα του σε ένα τρέιλερ, έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον πατέρα του, διάσημο διευθυντή ορχήστρας, ο οποίος έχει έρθει στην πόλη για να διευθύνει μια συμφωνία του Μάλερ.

«Ταξίδι στην Ιταλία»

Ιταλική ταινία του '54, σκηνοθεσία Ρομπέρτο Ροσελίνι με τους: Ίνγκριντ Μπέργκμαν, Τζορτζ Σάντερς

Ένα ευκατάστατο ζευγάρι Βρετανών ταξιδεύουν ως τη Νάπολη για να πουλήσουν μια βίλα που κληρονόμησαν. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα επιδράσει δραματικά στη σχέση τους, η οποία περνάει μια ανομολόγητη κρίση.