Για αυθεντικό, ιταλικό παγωτό στη Ρόδο επιλέγουμε το Ice Art Gelateria

Οι αμέτρητες, φρέσκες και άκρως εμπνευσμένες γεύσεις θα σας βάλουν σε πειρασμό

Στην καρδιά της Ρόδου, το Ice Art Gelateria αποτελεί σταθερή αξία για χειροποίητο παγωτό με μια ιστορία 40 ετών. Πίστη στις αυθεντικές, ιταλικές συνταγές και την παράδοση, αλλά και πρωτότυπες ιδέες, το κάνουν να ξεχωρίζει και να έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

Επί της Αθανασίου Διάκου, στη νέα πόλη του νησιού, μας περιμένει με συνολικά 70 διαφορετικές γεύσεις που εναλλάσσονται ανά σεζόν, με τις 40 από αυτές σχεδόν να βρίσκονται στη βιτρίνα σε καθημερινή βάση.

Ιδιαίτερες και εμπνευσμένες, ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι ice art (ιταλική κρέμα με νουτέλα και αγριοκέρασο), πειρασμός (σοκολάτα γάλακτος με digestive και αγριοκέρασο), ιταλική βανίλια (βασισμένη σε κλασική, παραδοσιακή συνταγή), τσουρέκι, κρουασάν κ.α.

Μπορείτε να τις απολαύσετε σε χειροποίητο χωνάκι που παρασκευάζεται (και αυτό) στο εργαστήριο της gelateria, πάνω σε φρεσκοψημένη βάφλα ή στην πρωτότυπη «πατέντα» πίτα ice cream, βάφλα τυλιχτή με δύο μπάλες παγωτού με νουτέλα, σιρόπι και κροκάν.

Ακόμη μία πρωτοτυπία του Ice Art το waffle box, μικρή ή μεγάλη βάφλα κομμένη σε κύβους (μέσα σε mini ή giga box) με διάφορα toppings όπως νουτέλα, σοκολάτα, μπισκότο, παγωτό κ.α.

Tip: Διαθέτει και υπηρεσία delivery καθημερινά 12.00-00.00.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Σάββατο: από τις 10.00, Κυριακή: από τις 11.00

Αλεξάνδρου Διάκου 54, Πόλη, Ρόδος

Τηλ. 22410 24225

Fb page: GELATERIA-Ice Art