“Μια γλυκιά ιστορία” εκτυλίσσεται στο Παλαιό Φάληρο

Ανανεωμένος χώρος, φρέσκο χειροποίητο παγωτό και σπιτικές γλυκιές δημιουργίες στη gelateria στην πλατεία Ντάβαρη

«Μια γλυκιά ιστορία» σας περιμένει στην ομώνυμη gelateria, στην πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο. Ένα μαγαζί για εκείνους που αγαπούν το παγωτό αλλά και τα σπιτικά γλυκά που φτιάχνονται σε καθημερινή βάση στο κατάστημα!

Πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ, η gelateria υποδέχεται την άνοιξη ανακαινισμένη και με νέες γεύσεις στο δυναμικό της, τόσο όσον αφορά στο χειροποίητο παγωτό, όσο και στις γλυκιές δημιουργίες της.

glykia_istoria1

Παρασκευασμένα με επιλεγμένες πρώτες ύλες, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, και αγνό φρέσκο γάλα –καταφθάνει καθημερινά από την μικρή φάρμα Ρούμελη–, όλα τα προϊόντα της θα σας κάνουν να θέλετε να ζήσετε αυτήν την γλυκιά ιστορία ξανά και ξανά.

Η εξειδίκευση παρατηρείται στο παγωτό, με 72 και πλέον διαφορετικές γεύσεις να εναλλάσσονται σε καθημερινή βάση και 24 από αυτές να φιγουράρουν στην βιτρίνα του.

glykia_istoria11

Συνώνυμες γεύσεις με την gelateria οι cookies, cheesecake (με πραγματικό τυρί κρέμα), Αμαντέους (πικραμύδγαλο, φιστίκι, σοκολάτα), κρέμα της γιαγιάς (η γεύση της θυμίζει τις απλές αλλά πεντανόστιμες παραδοσιακές κρέμες που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας), σορμπέ με φρέσκα φρούτα (φράουλα, λεμόνι).

Στις νέες προτάσεις, ωστόσο, συγκαταλέγονται γεύσεις όπως mousse chocolat, coconut  truffle, Diego ρούμι (τζαμαϊκανή σοκολάτα με ρούμι) που συγκεντρώνουν ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις των λάτρεων, και όχι μόνο, του παγωτού.

glykia_istoria13

Το «Μια γλυκιά ιστορία» διαθέτει, επίσης, παγωτό μηχανής αλλά και παγωμένο γιαούρτι με αυθεντικό γιαούρτι 2% λιπαρών, για το οποίο υπάρχουν 32 διαφορετικά toppings –ξηροί καρποί, σπιτικά γλυκά κουταλιού παρασκευασμένα από την μητέρα του ιδιοκτήτη, τρούφες, πραλίνες, μπισκότα, φρέσκα φρούτα, χειροποίητη καραμέλα βουτύρου.

Τέλος, όσοι δεν αντικαθιστάτε τα γλυκά με τίποτα άλλο μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις ολοκαίνουριες σπιτικές επιλογές του καταλόγου: τιραμισού, μπουένο, banoffee, cookies, lila pause. Εναλλακτικές προτάσεις τα αφράτα muffins και τα λαχταριστά τρουφάκια.

glykia_istoria14

Στις σταθερές αξίες παραμένουν οι λεμονόπιτα, σοκολατόπιτα, ραβανί, cheesecake ή κάποια από τις λαχταριστές βάφλες και κρέπες του (διαθέτει και αλμυρές).

Φυσικά, μπορείτε να συνδυάσετε την γλυκιά επιλογή σας με τον εξαιρετικό καφέ Tonino Lamborghini, της γνωστής «οικογένειας» πολυτελών αυτοκινήτων!

glykia_istoria15

glykia_istoria16

glykia_istoria17

glykia_istoria2

glykia_istoria20

glykia_istoria6

glykia_istoria6b

glykia_istoria8

kentriki_glykiaistoria

Tip

Το Μια γλυκιά ιστορία αναλαμβάνει παιδικά πάρτι, βαπτίσεις, μπάτσελορ, ενώ διαθέτει γλυκά και παγωτά για γάμους (και το στολισμό του τραπεζιού) καθώς και καροτσάκι παγωτού.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 07.30-00.00

Τιμές: από 1,90 ευρώ/ μπάλα παγωτού

Ναυσικάς 66, Πλατεία Ντάβαρη, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 210 9812270

www.miaglikiaistoria.gr

Fb page: Μια γλυκιά ιστορία