Ο Nobu ξανά σε Αθήνα και Μύκονο

Ο πολυβραβευμένος διεθνής chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa, πιστός στο ραντεβού του με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας έρχεται και φέτος στην Ελλάδα, για να συστήσει στο γαστρονομικό κοινό της Αθήνας και της Μυκόνου τις νέες japanese - latin twist δημιουργίες του.

Η fusion κουζίνα στην πιο αυθεντική της μορφή, κυριαρχεί στο καθιερωμένο Nobu Food Festival. Ο πρωτοπόρος θρύλος, NobuMatsuhisa μαζί με τους chefs των εστιατορίων Matsuhisa Athens και Matsuhisa Mykonos, κερδίζει τις εντυπώσεις και των πιο απαιτητικών, προσφέροντας μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία σε όσους επιλέξουν να απολαύσουν από κοντά τις πρωτότυπες δημιουργίες του.

Παράλληλα, τιμώντας την πολυετή σχέση του με την Ελλάδα, o κορυφαίος chef δημιουργεί ένα special Omakase menu εμπνευσμένο από την τοπική παράδοση, επιλέγοντας ο ίδιος αγνά, ελληνικά, προϊόντα.

Το ειδικό menu συνοδεύεται από εκλεκτά κρασιά, υπό την επιμέλεια του Head Sommelier Νικόλα Γιαννόπουλου, ο οποίος όπως κάθε χρόνο, παντρεύει με μοναδικό τρόπο τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Nobu με ετικέτες που πρεσβεύουν με επιτυχία, διεθνώς, το Επώνυμο Ελληνικό Κρασί.

Στο Matsuhisa Athens (30/07-01/08) & Matsuhisa Mykonos (02-05/08)