Οι πιο λαχταριστοί LUKUΜΑΔΕΣ στο κέντρο της Αθήνας

Ένα τρίκυκλο foodtruck φέρνει τους αγαπημένους λουκουμάδες σε κάθε γωνιά της πόλης

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια μερίδα ζεστούς και τραγανούς λουκουμάδες; Στο LUKUΜΑΔΕΣ, το καλόγουστο μαγαζάκι της οδού Αιόλου (πλατεία Αγίας Ειρήνης), η παλιά κλασική συνταγή παίρνει σάρκα και οστά, ισορροπώντας άψογα την απλότητά της με τις ποικίλες και άκρως δελεαστικές γεύσεις.

Οι αυθεντικοί λουκουμάδες που όλοι ξέρουμε από παιδιά ετοιμάζονται σε μια ανοιχτή κουζίνα, φρεσκοτηγανίζονται μπροστά σας και σερβίρονται ζεστοί. Μπορείτε να τους απολαύσετε απλούς και παραδοσιακούς, με μέλι και κανέλα ή ζάχαρη άχνη, αλλά και γεμιστούς (με πραλίνα σοκολάτας, λεμόνι, μαστίχα, γέμιση μήλου), να τους βάλετε διάφορες ωραίες γαρνιτούρες και να τους συνοδεύσετε με διάφορες γεύσεις παγωτού (κρέμα, καταΐφι, φυστίκι). Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν κάθε γούστο.

Στο LUKUΜΑΔΕΣ θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από specialty καφέ καθώς και πολλές επιλογές πρωϊνού- από τσουρέκι που γεμίζεται και με όλες τις επιλογές κρεμών μέχρι μπάρες δημητριακών και chocolops (νέα δημιουργία του καταστήματος).

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα διαθέτει ένα τρίκυκλο foodtruck, αποκλειστικά σχεδιασμένο από την ομάδα των LUKUMAΔΕΣ, με τη δυνατότητα να παράγει και να σερβίρει τους αγαπημένους μας λουκουμάδες παντού. Το LUKUMAΔΕΣ Canteen, που προορίζεται για διάφορα events, είναι ευέλικτο τόσο στη μεταφορά και την τοποθέτησή του, όσο και στο προϊόν το οποίο προσφέρει καθώς μπορείτε να επιλέξετε εσείς, custom made γεύσεις για να προσφέρετε στο κοινό σας.

Πληροφορίες
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη: 08.00-01.00, Παρασκευή-Σάββατο: 08.00-03.00, Κυριακή: 09.00-01.00
Αιόλου 21 & Αγίας Ειρήνης, Μοναστηράκι
Τηλ. 210 3210880
www.lukumades.com
Fb page: Lukumades