Τρώμε ζουμερά σουβλάκια σε γενναίες μερίδες στον πεζόδρομο της Δράκου

Δίνουμε ραντεβού στα ανοιξιάτικα τραπέζια του Kalamaki Bar στο Κουκάκι

Σε κοντινή απόσταση από την Ακρόπολη και λίγα μόλις βήματα από την στάση μετρό Συγγρού- Φιξ, βρίσκουμε το ανοιξιάτικο στέκι μας για ζουμερά και ποιοτικά καλαμάκια στην Αθήνα.

Στο Kalamaki Bar, στον πολυσύχναστο, πλέον, πεζόδρομο της Δράκου στο Κουκάκι, δίνουμε ραντεβού τα ηλιόλουστα μεσημέρια αλλά και τις γλυκές νύχτες της άνοιξης για ποιοτική κρεατοφαγία.

Στο μοντέρνο ψητοπωλείο με τα τραπεζάκια έξω πιάνουμε καρέκλα κάτω από την ανακουφιστική σκιά των δέντρων και απολαμβάνουμε τις γενναίες μερίδες που έχει να μας σερβίρει. Τονίζουμε πως η έμφαση στην ποιότητα αποτελεί πρωταρχικό στόχο του Kalamaki Bar, με τα ζουμερά κρέατά του να προέρχονται μόνο από επιλεγμένους Έλληνες μικρούς παραγωγούς.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτει σε καλαμάκια –δεν είναι τυχαία άλλωστε και η ονομασία του– από τα οποία βέβαια ξεχωρίζουν τα πολύ ιδιαίτερα αρνίσια και μοσχαρίσια.

Οι πληθωρικές σαλάτες συνοδεύουν ιδανικά την όποια επιλογή μας, την ώρα που χορταστικές και απολαυστικές μερίδες όπως ζουμερά μπιφτέκια και λαχταριστά μπριζολάκια βάζουν σε πειρασμό.

Στα συν οι φρεσκοκομμένες τηγανητές πατατούλες –κόβονται καθημερινά στο χέρι και τηγανίζονται σε αγνό λάδι– και τα σπιτικά ορεκτικά όπως η άπαιχτη μελιτζανοσαλάτα του.

Ο επίλογος γράφεται γλυκά είτε με κορμό σοκολάτας, είτε με δροσερό γιαούρτι συνοδεία γλυκού του κουταλιού.

Tip: Διαθέτει υπηρεσία delivery καθημερινά 12.00-01.00.

Πληροφορίες

Δράκου 15, Κουκάκι, Αθήνα

Τηλ. 211 0171862

Fb page: Kalamaki BAR

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"