Prosopa, ένα εστιατόριο με καλλιτεχνική αύρα στο Ρουφ

Γεύσεις της ελληνικής- μεσογειακής κουζίνας σε έναν φιλικό χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα και χαλαρή μουσική

Καλλιτεχνικό περιβάλλον και intellectuelle ατμόσφαιρα σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο στο Ρουφ που σερβίρει ελληνική-μεσογειακή κουζίνα. Το Prosopa αποτελεί αγαπημένο στέκι ηθοποιών, αλλά και του κοινού τους μετά από το θέατρο, μιας και ο κομψός βιομηχανικός του χώρος πραγματικά αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Σε ένα περιβάλλον με φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία δημιουργείται από το team του εστιατορίου, έτσι ώστε ο κόσμος που το επιλέγει να νιώθει οικεία και ζεστά όπως στο σπίτι του, οι μυρωδιές από τις δημιουργίες του ιδιοκτήτη και επιμελητή του μενού Γιάννη Γκούμα, κυριαρχούν στο χώρο.

Πιάτα που ξεχωρίζουν από τον κατάλογο είναι οι γαρίδες τυλιγμένες με σπαγγέτι πατάτας και σος μάνγκο, τα χειροποίητα ραβιόλια γεμισμένα με μανιτάρια και λάδι τρούφας, τα μοσχαρίσια φιλετάκια με σάλτσα πορτσίνι και η σαλάτα με τα διάφορα φρέσκα λαχανικά με το ψημένο, κατσικίσιο τυρί.

Από τις γλυκές προτάσεις του καταλόγου, δοκιμάστε ανεπιφύλακτα το εξαιρετικό μπανόφι, το γευστικότατο τιραμισού ή το παγωτό με ψημένο κανταΐφι και χαλβά!

Tip: Τις Κυριακές το εστιατόριο λειτουργεί και μεσημέρι.

Πληροφορίες

Μεγ. Βασιλείου 52 & Κωνσταντινουπόλεως 4, Ρουφ

Τηλ. 210 3413433

www.prosopa.gr

Fb page: Prosopa restaurant

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"