Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά με… Θέα Θάλασσα στο Μικρολίμανο

Νέες γευστικές προτάσεις στο μενού του θαλασσινού μεζεδοπωλείου

Για άκρως παρεΐστικες και γευστικές στιγμές δίπλα στη θάλασσα το Μικρολίμανο συγκαταλέγεται πάντα στις αγαπημένες και σταθερές επιλογές μας. Εκεί στο Θέα Θάλασσα, εκτός από την θέα στο ιστιοπλοϊκά του γραφικού κόλπου, απολαμβάνουμε ολόφρεσκα, ελληνικά ψάρια εποχής και γευστικούς μεζέδες με βάση τα θαλασσινά.

Όλες οι προτάσεις του καταλόγου μυρίζουν ιώδιο –οι πρώτες ύλες καταφθάνουν καθημερινά απευθείας από τα δίχτυα των ψαράδων και των δυτών που συνεργάζονται με το θαλασσινό μεζεδοπωλείο– και μας βάζουν σε μερακλίδικη διάθεση, για ουζάκι και μεζέδες με θέα στο λιμανάκι και τα ιστιοπλοϊκά του Μικρολίμανου.

Στις νέες αφίξεις του μενού, μάλιστα, συγκαταλέγονται προτάσεις που δύσκολα συναντάμε σε αντίστοιχης κατηγορίας μεζεδοπωλεία, καθώς εδώ η εξειδίκευση και η έμφαση στην ποιότητα είναι δύο όροι άρρηκτα συνυφασμένοι με τη λειτουργία του Θέα Θάλασσα.

Έτσι, από την προηγούμενη εβδομάδα στον κατάλογό του προστέθηκαν εμπνευσμένα πιάτα όπως τα ντολμαδάκια θαλασσινών με γέμιση από διάφορα θαλασσινά (μύδια, χταπόδι, θράψαλο και γαρίδα) και περιτύλιγμα από φύκια, καρπάτσιο από καπνιστό ξιφία –μια σπεσιαλιτέ που καταφτάνει απευθείας από ψαράδες της Καλύμνου– και τηγανητά συκωτάκια πεσκανδρίτσας.

Στις σταθερές προτάσεις του συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν τα καρπάτσιο λαβράκι, φάβα Σχοινούσας (δεν είναι λίγοι εκείνοι που την θεωρούν καλύτερη και από της Σαντορίνης), καπνιστό σκουμπρί, φρέσκα όστρακα και αχινοί.

Tip: Διαθέτει μια ενημερωμένη λίστα σε ούζα, τσίπουρα και κρασί από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 12.00

Ακτή Κουμουνδούρου 58, Μικρολίμανο

Τηλ. 210 4132070

http://theathalassa.com.gr

Fb page: Θέα Θάλασσα

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"