Για burger στη Δροσιά όλοι πάμε Gigi

Στο μενού του βρίσκουμε, επίσης, επιλογές σε αυθεντική ιταλική πίτσα

Σταθερή αξία για τους λάτρεις των burgers και την αμερικάνικης κουζίνας στη Δροσιά, το Gigi Burger Bar τα τελευταία χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή για τα ζουμερά burgers και το εξαιρετικής ποιότητας κρέας του.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της πρώτης ύλης, όλα τα ψωμάκια καταφθάνουν στην κουζίνα ολόφρεσκα σε καθημερινή βάση, κάτι που ισχύει επίσης για τα λαχανικά και το κρέας. Το κρέας μάλιστα είναι αυστηρά αμερικάνικο υψηλής ποιότητας μοσχαρίσιο Black Angus, ενώ ο κιμάς ζυμώνεται φρέσκος καθημερινά για να σας σερβιριστεί το burger έτσι όπως ακριβώς το επιθυμείτε.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τα Bacon mushroom melt burger (σε κλασικό ψωμάκι με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, cheddar sauce, bacon, μανιτάρια, ντομάτα, ψιλοκομμένο iceberg, κρεμμύδι, πίκλες & sauce μαγιονέζας) και Bull's Eye (σε κλασικό ψωμάκι με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, Ισπανικό chorizo, provolone, chili tai sauce, jalapenos, ντομάτα & ψιλοκομμένο iceberg).

Στον κατάλογό του, εκτός από burgers, θα βρείτε πληθώρα σε εκλεκτά ορεκτικά, δροσερές σαλάτες καθώς και κυρίως πιάτα με βάση τους το εκλεκτό Black Angus.

Άξια αναφοράς και η χειροποίητη πίτσα του, που ακολουθεί πιστά την επιτυχημένη συνταγή της αυθεντικής ιταλικής. Ανάμεσα στις επιλογές που υπάρχουν ξεχωρίζουν οι Rucola prosciutto (με σάλτσα ντομάτας, mozzarella, παρμεζάνα, flakes παρμεζάνας, ρόκα & προσούτο), Gigi (με mozzarella, παρμεζάνα, λάδι τρούφας, προσούτο & ντοματίνια) και Italian (με σάλτσα ντομάτας, mozzarella buffalo, ρόκα με pesto & ντοματίνια & flakes παρμεζάνα).

Στα συν η ενημερωμένη λίστα σε cocktails (signatures και κλασικά) και η μεγάλη ποικιλία σε μπύρες. Αυτό σημαίνει ότι το Gigi αποτελεί ιδανική επιλογή και για ένα χαλαρό ποτό με τους φίλους στο χώρο του μπαρ οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας.

Tip: Διαθέτει υπηρεσία delivery και δυνατότητα online παραγγελίας, καθώς και συνεργασία με παρακείμενο πάρκινγκ. Για τα ζεστά ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια προτιμήστε κάποιο από τα τραπέζια στον κήπο.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη: 13.00-00.30, Παρασκευή- Κυριακή: 12.00-01.00

Στρατηγού Πετρίτη 1, Δροσιά

Τηλ. 210 8133326

Fb page: Gigi Burger & Pizza Drosia

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"