Νέο έτος με νέες Food και Jazz Βραδιές για το Simul

Κάθε 2η Πέμπτη δίνουμε ραντεβού στο Κολωνάκι

Οι Πέμπτες που αγαπήσατε συνεχίζουν και τον καινούριο χρόνο στο SIMUL gastronomic situ με jazz σχήματα για μοναδικά γευστικές βραδιές. Kάθε 2η Πέμπτη του μήνα η πιο όμορφη γειτονιά της Αθήνας, στην Υψηλάντου 63 στο Κολωνάκι, προσφέρει έναν κομψό συνδυασμό μοντέρνας κουζίνας του κόσμου με νέες γεύσεις από τον σεφ Νίκο Θωμά και live jazz από αναγνωρισμένα σχήματα (Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 09 Μαρτίου).

Συνοδεία jazz μελωδιών θα απολαύσετε τη νέα γεύση τηγανητό ραβιόλι με άγρια χόρτα, καμένο κατσικίσιο τυρί, γλυκά τοματίνια και μυρωδικά, το τατάκι από μοσχαρίσιο κόντρα με γλυκιά σόγια, μαγιονέζα γουασάμπι και αγγούρι τουρσί, τα χειροποίητα ζυμαρικά με μανιτάρια σιτάκε αυγοτάραχο και μοσχολέμονο, την τριλογία αρνιού με καλαμπόκι και σάλτσα από τον ζωμό του καθώς και το νέο εκμέκ φιστίκι για γλυκιά ολοκλήρωση.

SIMUL σημαίνει Μαζί!

Μαζί θα δημιουργήσουμε τις πιο ευχάριστες γαστρονομικές εμπειρίες

Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Σάββατο: 18.00- 24:00

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι

Τηλ. 210 7224737

www.simul.gr