Αυτές τις βάφλες στην Αθήνα πρέπει να τις δοκιμάσετε

Έξι φημισμένες στάσεις για να αμαρτήσετε γλυκά

Λαχταριστή, τραγανή, χορταστική και μυρωδάτη, με πραλίνα, σοκολάτα, μπισκότο ή παγωτό. Όπως και να επιλέξετε να φάτε τη βάφλα σας ένα είναι σίγουρο: η απόλαυσή της είναι εγγυημένη.

Επιλέξαμε έξι στέκια στην Αθήνα όπου η βάφλα αναγάγεται... σε τέχνη και σας τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα για γλυκά παραστρατήματα χωρίς... ενοχές!

Mucca

mucca_edited

Φημίζεται για το παγωτό της, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν σερβίρει και απολαυστικότατες, φρεσκοψημένες βάφλες, συνοδεία του αυθεντικού, ιταλικού παγωτού που παρασκευάζεται στο εργαστήριό της. Ο λόγος για τη Mucca, την αυθεντική gelateria στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, η οποία διαθέτει περισσότερες από 40 διαφορετικές γεύσεις παγωτού, κλασικές και πιο ιδιαίτερες -εναλλάσσονται συχνά αναλόγως της εποχής και των πρώτων υλών- για να δημιουργήσετε το συνδυασμό της επιθυμίας σας.

Πληροφορίες
Χαριλάου Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Νέα Ερυθραία
Τηλ. 210 8001614

Μια γλυκιά ιστορία

mia glikia istoria_edited

«Μια γλυκιά ιστορία» σας περιμένει στην ομώνυμη gelateria, στην Πλατεία Ντάβαρη στο Παλαιό Φάληρο. Μια γλυκιά ιστορία για τους μεγάλους και μικρούς λάτρεις του ολόφρεσκου, χειροποίητου παγωτού, αλλά και των σπιτικών γλυκών απολαύσεων που δημιουργούνται σε καθημερινή βάση. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται και οι λαχταριστές, τραγανές, χορταστικές και μυρωδάτες βάφλες, οι οποίες ψήνονται την ώρα της παραγγελίας σας και σερβίρονται με επικάλυψη πραλίνας και μιας μπάλας παγωτού της επιλογής σας!

Πληροφορίες
Ναυσικάς 66, Πλατεία Ντάβαρη, Παλαιό Φάληρο
Τηλ. 210 9812270
Fb page: Μια γλυκιά ιστορία

Berliner

berliner_edited

Αν και το Berliner στο Νέο Ηράκλειο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξεχώρισε αμέσως για τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες προτάσεις σε burgers για τις οποίες χαρακτηρίζεται ο κατάλογός του, διαθέτει, επίσης, ιδιαίτερες προτάσεις σε γλυκά τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Από αυτές αγαπημένη μας επιλογή οι μπουκίτσες βάφλας παναρισμένες με ζάχαρη και κανέλα και σερβιρισμένες με ρευστή σοκολάτα πραλίνα! Σερβίρονται μέχρι τις 20.00 γι' αυτό σπεύσετε να προλάβετε!

Πληροφορίες 
Πλαπούτα 57, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 213 0345217
Fb page: Berliner