Εφτά στάσεις για σούσι στην Αθήνα για όλα τα budget

Γευστικά rolls, και όχι μόνο, σε πληθώρα επιλογών που καλύπτουν όλα τα γούστα και τα βαλάντια

Εφτά στάσεις για τους λάτρεις του σούσι στην Αθήνα που αξίζει να πραγματοποιήσετε.

Χωρισμένες σε κατηγορίες, οι προτάσεις που ακολουθούν ικανοποιούν όλα τα γούστα και τα budget, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα φημισμένα sushi rolls της ιαπωνικής κουζίνας, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα επιλογών και γεύσεων.

Οικονομικές επιλογές

  • Aji Sushi Bar

Αν αναζητάτε ποιοτικό και value for money sushi στο κέντρο της Αθήνας, για ένα χαλαρό και απολαυστικό δείπνο μετά την δουλειά, τότε το Aji Sushi Bar θα γίνει σίγουρα ο προορισμός σας.

Με έμφαση στη γεύση και την ποιότητα –τα ψάρια καταφθάνουν καθημερινά στο sushi bar από την ελληνική αγορά, ενώ οι υπόλοιπες πρώτες ύλες απευθείας από την Ιαπωνία– η παραγγελία σας προετοιμάζεται στην open κουζίνα πίσω από την τζαμαρία του sushi bar, μπροστά στην οποία, μάλιστα, μπορείτε να γευματίσετε.

Ο κατάλογος πλήρης και ενημερωμένος, διαθέτει επιλογές από ορεκτικά, σαλάτες και σούπες, μέχρι τα αγαπημένα maki, nigiri και sashimi, καθώς και κάποιες special προτάσεις τις οποίες αξίζει να δοκιμάσετε.

Στις νέες προσθήκες του, ωστόσο, θα βρείτε διάφορες επιλογές σε noodles (Salmon Teriyaki με φιλέτο σολομού και Teriyaki σος και Vegetables Noodles με φρέσκα λαχανικά) καθώς και δύο προτάσεις Combo, οι οποίες συνδυάζουν διάφορες γεύσεις του καταλόγου –special επιλογή το Combo ΙΙ με 21 τεμάχια σε καθαρά ιαπωνικό στυλ.

Πληροφορίες
Ερμού 18 & Διομείας, Αθήνα, τηλ. 211 2125535, www.ajisushibar.gr, fb page: Aji Sushi Bar Athens

  • Koi Sushi Bar

Από τις πιο value for money επιλογές για τίμιο σούσι στο κέντρο της Αθήνας. Το Koi Sushi Bar έκανε "μόδα" κατά κάποιο τρόπο το οικονομικό σούσι στην πόλη και κατάφερε να κερδίσει το δικό του φανατικό κοινό.

Μάλιστα, έχει αποκτήσει αδερφάκια σε διάφορες περιοχές όπως Κηφισιά, Χαλάνδρι και Βούλα.

Μεγάλη γκάμα στα αγαπημένα sushi rolls, η οποία ανανεώνεται σε τακτά διαστήματα, σας βάζει σε πειρασμό. Μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί να περιμένετε για να βρείτε άδειο τραπέζι. Ακριβώς απέναντι λειτουργεί Koi sushi bar για γευστικές απολαύσεις στο... χέρι!

Πληροφορίες
Νίκης 15, Αθήνα, τηλ. 210 3211099, fb page: Koi Sushi Bar (Syntagma Athens)

Βραβευμένη πρόταση

  • Sushimou

Με τον σεφ του (και ταυτόχρονα ιδιοκτήτη) Αντώνη Δρακουλαράκο να έχει κερδίσει μία θέση ανάμεσα στους 100 καλύτερους σεφ του κόσμου στη λίστα του γαλλικού γαστρονομικού περιοδικού Le Chef για το 2016, το Sushimou στην Πλάκα πρέπει σίγουρα να συμπεριληφθεί στη λίστα με τα sushi bars που σκοπεύετε να επισκεφτείτε τον καινούριο χρόνο.

Μικρός χώρος, λιτή και απέριττη αισθητική και σούσι με ιαπωνικές καταβολές με φρέσκα ελληνικά ψάρια και θαλασσινά ημέρας στα βασικά χαρακτηριστικά του.

Η κράτηση είναι απαραίτητη, ειδικά μετά την διάκριση του σεφ του.

Πληροφορίες
Σκούφου 6, Πλάκα, τηλ. 211 4078457, fb page: Sushimou

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com