Βγαίνουμε για after shopping ποτό γύρω από την Ερμού

Επτά επιλογές για να χαλαρώσετε σε καθιερωμένα στέκια μετά τα ψώνια σας

Μετά από μία μέρα γεμάτη ψώνια ή χάζι στις βιτρίνες στον πεζόδρομο της Ερμού, ποια καλύτερη ιδέα από ένα χαλαρό early drink με την παρέα σας;

Ακολουθούν εφτά καθιερωμένα στέκια που θα τα βρείτε σε απόσταση λίγων βημάτων από τον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Αθήνας για κους κους και χαλάρωση με τις φίλες/τους φίλους και... απολογισμό των αγορών σας!

Collage

collage_2_edited

Από τα αγαπημένα, πλέον, all day στέκια στα οποία συρρέουν θαμώνες από κάθε γωνιά του κόσμου. Ο λόγος για το Collage -εντοπίζεται σε κομβικό σημείο στο ιστορικό κέντρο της πόλης ανάμεσα στην Πλάκα, το Μοναστηράκι και την Ερμού- που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Στο Collage η ημέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με υπέροχα ροφήματα και μυρωδάτα χαρμάνια καφέ που έχουν φτιαχτεί από την Taf αποκλειστικά για το Collage και παρουσιάζονται με καλλιτεχνικές πινελιές εντυπωσιακής latte art, συνεχίζεται με απογευματινά aperitivo και ευφάνταστα cocktails και τελειώνει με λαμπερά πάρτι και σπέσιαλ καλεσμένους, όπως Έλληνες και διεθνείς djs καθώς και κάποια από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα.

Πληροφορίες 
Καπνικαρέας 3, Αθήνα
Tηλ. 210 3232060
www.collageathens.com
Fb page: Collage

Feedελ

feedel_edited

Το Feedέλ Urban Gastronomy αποτελεί μια ενδιαφέρουσα γευστική πρόταση στο κέντρο της Αθήνας που έχει ως σκοπό να σας ταξιδέψει με μοναδικές ελληνικές γαστρονομικές απολαύσεις. Γευστικές δημιουργίες από τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μοναδικές ετικέτες κρασιού επιλεγμένες από τον ελληνικό αμπελώνα, cocktail εμπνευσμένα από αυθεντικά ελληνικά συστατικά της χώρας μας αλλά και ελληνικά προϊόντα καφέ και μπύρας σας περιμένουν σε ένα νέο ξεχωριστό και όμορφο περιβάλλον.

Από τις προτάσεις του bar manager του Feedέλ Αλέξανδρου Τσελεπή δοκιμάστε τα Dirty n' Dry (the Mediterranean edition/Dry martini ουσιαστικά απλά με μεσογειακά gin και σφαίρα από λάδι μαύρης τρούφας) και The Jamaican bee (blend από τζαμαϊκανά ρούμι με λικέρ κονιάκ και ελληνικό μέλι Κερύθρας).

Πληροφορίες 
Κτενά 1, Αθήνα
τηλ. 210 3210551
Fb page: Feedέλ Urban Gastronomy

Kuko's The Bar

kukos_edited

Το ανακαινισμένο, διατηρητέο νεοκλασικό του 1890 στον αριθμό 4 επί του πεζόδρομου της Καλαμιώτου στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, μετατράπηκε σε ένα από τα πιο cozy all day στέκια της Αθήνας. Ο λόγος για το Kuko's The Bar. Συνδυάζοντας αρμονικά το νεοκλασικό με το βιομηχανικό στυλ, οι εσωτερικοί του χώροι έχουν διατηρηθεί ακέραιοι, με μικρές παρεμβάσεις μόνο στα χρώματα. Το περιβάλλον του, που αποπνέει την αίσθηση του στεκιού και ξεχωρίζει για την οικεία ατμόσφαιρα και το παρεΐστικο κλίμα, δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για καφέ και ποτό, όσο και για light γεύμα, καθώς και γλυκό.

Η cocktail list διαθέτει εμπνευσμένες προτάσεις από την ομάδα του Kuko's με homemade σιρόπια και bitters δικής τους παραγωγής, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα βρείτε και κάποιο από τα πιο κλασικά. Για εσάς που αγαπάτε το κρασί, διαθέτει μια προσεγμένη wine list με επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα, κάποιες από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, καθώς και σπιτική σανγκρία.

Πληροφορίες
Καλαμιώτου 4, Αθήνα
Τηλ. 210 3248897
Fb page: KUKO's The Bar