Τυροκομείο Κωσταρέλου: ολοκαίνουριο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας

Νέο concept ελληνικού ντελικατέσεν στο Κολωνάκι

To νέο κατάστημα «Τυροκομείο Κωσταρέλου» άνοιξε στο Κολωνάκι με ολοκαίνουριο concept. Πρόκειται για ένα ελληνικό ντελικατέσεν στο οποίο μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα του τυροκομείου και να τα γευτεί σε μοναδικές συνταγές τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον γεμάτο με επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα, ετοιμάζονται καθημερινά ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, από εκλεκτές πρώτες ύλες όπως τα τυριά, τα αλλαντικά και τα άλλα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα.

Τα πιάτα περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, όπως «Μαλακή φέτα, ψητά μανιτάρια και μπέικον με μαγιονέζα τρούφας σε φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως» σαλάτες, όπως «ρόκα, ντοματίνια, παξιμάδια λαδιού, κατίκι και βινεγκρέτ από πετιμέζι», καθώς και μοναδικά πλατώ τυριών και αλλαντικών αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με ελληνικά κρασιά και μπύρες από μικροζυθοποιίες της χώρας μας.

Επίσης, υπάρχουν και εξαιρετικές γλυκές προτάσεις, βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου.

Το κατάστημα διαθέτει βέβαια και όλη τη σειρά τυροκομικών προϊόντων «Κωσταρέλου», τη βραβευμένη φέτα, τα φημισμένα γιαούρτια και τις κρέμες –όλα από ελληνικό φρέσκο γάλα.

Το νέο αυτό concept έχει σχεδιαστεί με στόχο τη δημιουργία ενός φιλόξενου και οικείου χώρου που αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι της περιοχής του κέντρου της Αθήνας και όπου μπορεί κάποιος να μυηθεί στην απόλαυση αυθεντικών ελληνικών γεύσεων.

Τα περισσότερα πιάτα είναι διαθέσιμα και για takeaway, ενώ έχει ξεκινήσει και delivery στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το 1937, η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά για να προσφέρει στους κατοίκους του Μαρκοπούλου στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην Πλατεία.

Σήμερα, η τρίτη γενιά εμπνευσμένη από τις συνταγές του παρελθόντος, εξακολουθεί να δημιουργεί προϊόντα με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονο εξοπλισμό, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

Με την ίδια αγάπη και φροντίδα, επιλέγονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και όλα τα προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματα «Τυροκομείο Κωσταρέλου».

Info

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι

Τηλ. 210 7259000

www.kostarelos.gr

www.facebook.com/kostarelosgr