«Γλυκές μέρες» στο ΤΙΤΑΝΙΑ

Αφιέρωμα στις φράουλες από 10 έως 30 Απριλίου

Ξεχάστε ό,τι σας «πικραίνει» και ελάτε να απολαύσετε γλύκα στο κόκκινο! Λαχταριστές, ζουμερές φράουλες. Το φρούτο που συμβολίζει το πάθος και τον πειρασμό με γεύση ηδονική και άρωμα σαγηνευτικό, σε ένα 20ήμερο αφιέρωμα (στη La Brasserie και το Olive Garden), σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης. 

«Daiquiri Cheese Cake» με μαύρο ρούμι σπιτική μαρμελάδα φράουλας και δυόσμο

Σοκολατίνα «Valrhona» με τριμμένη βάφλα και φράουλες.

Τάρτα φράουλας με κρέμα αμυγδάλου και μπισκότο βουτύρου.

Σπασμένο «Mille feuille» σε ποτήρι με φύλλο μπακλαβά, φράουλες, σπιτική κρέμα και ξηρούς καρπούς.

Κρύα σούπα με μαριναρισμένες φράουλες, μοσχάτο Λήμνου, Pavlova και παγωτό βανίλιας Μαδαγασκάρης. SpasmenoMille-feuilleKryaSoupaMeMarinarismenesFraoules

SokolatinaValrhona

*Τιμή γλυκού 6 ευρώ και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου