Για burgers και cocktails στο Νέο Ψυχικό

Έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού από το Σεπτέμβριο του 2011, το Street στο Νέο Ψυχικό συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Με design που παραπέμπει σε προσεγμένα και καλοφτιαγμένα ευρωπαϊκά μαγαζιά του είδους του, είναι από εκείνα τα all day στέκια που χαρακτηρίζονται ως food & bar spots.

Η κουζίνα του χαρακτηρίζεται american style, ενώ φέρει και μεσογειακές πινελιές. Στον κατάλογό του πρωταγωνιστούν αδιαμφισβήτητα τα ζουμερά burgers –από τα best sellers το English Burger με αυγό και μπέικον και το Argentinian Burger με αργεντίνικη σος– οι πίτσες με αυθεντική ιταλική ζύμη (προτιμήστε τη Μαργαρίτα ή την Rucola), τα ζυμαρικά και οι δροσερές σαλάτες.

Για τον επίλογο του γεύματος ή του δείπνου σας θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε γλυκά όπως σουφλέ από σοκολάτα πορτοκάλι και apple crumble με παγωτό, που είναι ανάμεσα στις περιζήτητες προτάσεις του.

Το βράδυ επιλέξτε την μπάρα του για ένα cocktail- υπερπαραγωγή από τα χέρια της Άννας, με το Bubble Bubble να αποτελεί το δυνατό χαρτί της, όσο ο dj φροντίζει τη διασκέδασή σας με mainstream επιλογές που κινούνται σε rock, pop, disco και 80s μουσικά μονοπάτια.

Tip: Όλα τα burgers του Street παρασκευάζονται στην κουζίνα του από 100% κιμά angus beef.

Info:
Καθημερινά: 08.00-αργά, έως 01.30 (κουζίνα)
Τιμές: Από 12-25 ευρώ/άτομο, 7 ευρώ (ποτό), 8,50 ευρώ (cocktail)

Λεωφόρος Κηφισίας 310, Νέο Ψυχικό
Τηλ. 210 6710688
[email protected]
www.310street.gr
www.facebook.com/310street.gr

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"