Αναβίωση του αυθεντικού, παραδοσιακού χαμάμ στην Πλάκα

Το Al Hammam Baths μας μυεί στα μυστικά του μέσα από ολοκληρωμένες εμπειρίες ευεξίας

Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει τις χίλιες και μία νύχτες σε έναν άκρως ατμοσφαιρικό χώρο που ταυτόχρονα ταξιδεύει το νου σε μέρη μακρινά και καταφέρνει να χαλαρώσει το σώμα;

Ποιος μπορεί να πει όχι σε μια εμπειρία αυθεντικού, παραδοσιακού χαμάμ σε έναν χώρο που αναβιώνει την ατμόσφαιρα και την φιλοσοφία των Λουτρών των Αέρηδων;

Βρισκόμαστε στο Al Hammam Baths, επί της Τριπόδων, σε έναν από τους αρχαιότερους δρόμους της Ελλάδας που μετρά περισσότερα από 2.500 χρόνια ζωής, στην Πλάκα. Σε απόσταση μόλις 50 μέτρων, μάλιστα, συναντώνται τα Λουτρά των Αέρηδων, που μέχρι το 1965 λειτουργούσαν κανονικά.

Εδώ, απόλυτος πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από το αυθεντικό, παραδοσιακό, τούρκικο χαμάμ όπου η αναζωογόνηση και η ευεξία μας γίνεται αυτοσκοπός. Αφηνόμαστε, λοιπόν, στα χέρια των ειδικά εκπαιδευμένων θεραπευτών οι οποίοι με τη χρήση φυσικών προϊόντων και μέσα από παραδοσιακές υπηρεσίες προσφέρουν μοναδικές αρμονικές στιγμές, τις οποίες δεν βλέπουμε την ώρα να ξαναζήσουμε.

Τα ζεστά μαρμάρινα κρεβάτια του Al Hammam γίνονται το αγαπημένο μας σημείο όπου απολαμβάνουμε απολέπιση με προϊόντα από argan oil και εν συνεχεία μασάζ με αφρό από σαπούνι λαδιού, που κάνει το δέρμα μας πιο απαλό και εύπλαστο από ποτέ.

Στις συνολικά προσφερόμενες υπηρεσίες αυθεντικό χαμάμ, μασάζ, θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, μανικιούρ, πεντικιούρ κ.α.

Tip: Διαθέτει ειδικά πακέτα για ζευγάρια, αν θέλετε να χαλαρώσετε με το έτερον ήμισυ καθώς και κάρτες δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μάλιστα, τώρα που γλυκαίνει ο καιρός μην χάσετε την υπηρεσία μασάζ για ζευγάρια με θέα την Ακρόπολη σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας online από το site του Al Hammam Baths.

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 11.00-21.00, Σάββατο- Κυριακή: 11.00-22.00

Τριπόδων 16 & Ραγκαβά, Πλάκα, Αθήνα

Τηλ. 211 0129099

http://alhammam.gr

Fb page: Al hammam Plaka Athens

Instagram: al_hammam_plaka_athens

Twitter: Al Hammam Baths

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"