Nestea: Απόλαυση και ενυδάτωση με το απόλυτο ρόφημα!

Ένα ρόφημα μπορεί να προσφέρει απόλαυση τη μέγιστη απόλαυση, φροντίζοντας παράλληλα τη σιλουέτα μας. Το NESTEA είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς ένα ποτήρι περιέχει μόνο 17 θερμίδες.

Για όσους λοιπόν ζητούν ένα ρόφημα χωρίς πολλές θερμίδες και ζάχαρη η απάντηση βρίσκεται στο NESTEA.

Mε χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα, δεν έχει λιπαρά ή συντηρητικά, ενώ είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας. Είτε ως πρόγευμα, είτε ως απογευματινό, είτε ως συνοδευτικό με το γεύμα, στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο ή την παραλία, το Nestea ταιριάζει σε κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας.

Παράλληλα το NESTEA προσφέρει ενυδάτωση στο σώμα μας ιδίως το καλοκαίρι που την έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη, καθώς χάνουμε εύκολα υγρά. Οι διαιτολόγοι προτείνουν να πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνη που προτιμούν να πιουν ένα εύγεστο ρόφημα, συνδυάζοντας την απόλαυση και την ενυδάτωση που δίνει το NESTEA.

Διαλύοντας ένα φακελάκι σε 1,5 λίτρο νερό μπορείτε να φτιάξετε ένα ρόφημα ικανό να ξεδιψάσει και να ενυδατώσει μέχρι και 6 άτομα.

Μυστικά για να απολαύσετε τη θρεπτική αξία και τη γεύση του NESTEA

Πώς θα μπορέσετε να ενισχύσετε διατροφικά το ρόφημά σας και να το απολαύσετε με διαφορετικούς τρόπους; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και καλή σας απόλαυση:

  • Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε 1,5 λίτρο φυσικό μεταλλικό νερό πλούσιο σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Τα δύο αυτά μεταλλικά στοιχεία παίζουν βασικό ρόλο στην υγεία των οστών, στη λειτουργία των μυών, της καρδιάς και των νεύρων. Βάλτε παγάκια και φτιάξε έτσι ένα απολαυστικό ρόφημα, γεμάτο θρεπτική αξία και ελάχιστες θερμίδες.
  • Διαλύστε 1 φακελάκι NESTEA μέσα σε ανθρακούχο νερό. Βάλτε τριμμένο πάγο και 1 λεπτή φέτα λεμόνι και απολαύστε ένα υπέροχο δροσιστικό ποτό με μόνο 17 θερμίδες.
  • Βάλε το NESTEA σε ένα παγούρι-Θερμός για να διατηρείται δροσερό, πρόσθεσε πάγο και πάρ’ το μαζί σου στη παραλία. Ιδανικό ρόφημα για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Θα σε ενυδατώσει και θα γλυκάνει την αλμύρα της θάλασσας στο στόμα σου.  
  • Διαλύστε φακελάκια NESTEA σε μπουκάλια με νερό και βάλτε τα στο ψυγείο. Έτσι θα έχετε πάντα έτοιμο ένα απολαυστικό ρόφημα με χαμηλές θερμίδες και θα αποφύγετε να καταναλώσετε άλλου είδους αναψυκτικά που θα επιβαρύνουν τη διατροφή σας. Και να θυμάστε ότι μπορείτε να το διατηρείτε στο ψυγείο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
  • Διαλύστε ένα φακελάκι Nestea σε νερό και τοποθετήστε το σε παγοκυψέλες. Φτιάξτε έτσι απολαυστικά παγάκια ή γρανίτες με ελάχιστες θερμίδες.