Εορταστική μόδα και ομορφιά στον “Μύλο των Ξωτικών”

Ο Μύλος των Ξωτικών είναι μία σειρά από εορταστικές εκδηλώσεις που έχει σκοπό να μεταφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

Από το σπίτι του Αη Βασίλη και το Μαγεμένο Δάσος, μέχρι την Χριστουγεννιάτικη αγορά και το μεγάλο παγοδρόμιο, όλα στα Τρίκαλα μέχρι τις 4 Ιανουαρίου φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν πως διανύουμε την καλύτερη περίοδο του χρόνου!

Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μια πλήρη beauty και fashion συνάντηση από την Avon, κατά την οποία θα δούμε υπέροχα νέα προϊόντα περιποίηση, θα ακούσουμε tip για το τέλειο χειμερινό μακιγιάζ και θα δούμε ελκυστικές προτάσεις για δώρα Avon!

H κορύφωση των εκδηλώσεων γίνεται με τον σύμβουλο μόδας και ομορφιάς από την ομάδα των dfine και συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Χρήστο Καλλιαρέκο ο οποίος θα είναι από τις 28 μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου στο σπιτάκι της Avon για να δώσει συμβουλές μακιγιάζ και στιλιστικές προτάσεις για όλες τις ώρες.

Παράλληλα, δύο αισθητικοί θα κάνουν δωρεάν μακιγιάζ, ακολουθώντας τις συμβουλές του Χρήστου Καλλιαρέκου, ενώ από την εκδήλωση δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις και τα δώρα για όλες!