Rey Pablo, μάθε γιατί θα γίνει το all day σημείο αναφοράς σου στη Βούλα

Επιλεγμένα προϊόντα, προσεγμένες υπηρεσίες, φιλοσοφία κοινωνικής ευθύνης στα χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν

Δεν βρίσκεται επί της κεντρικής Πλατείας της Βούλας, κι όμως έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση των ντόπιων. Το σύγχρονο concept του, σε συνδυασμό με την μοναδικότητα των προϊόντων, την προσεγμένη εξυπηρέτηση και την φιλοσοφία κοινωνικής ευθύνης που το διέπει ως προς την λειτουργία του το έχουν κάνει να ξεχωρίσει ανάμεσα στις αντίστοιχες επιλογές της περιοχής και να αποτελεί all day meeting point στη Βούλα.

Το Rey Pablo, λοιπόν, με μοναδική αρχιτεκτονική και ιδιαίτερη αισθητική χωρίς να είναι εξεζητημένη, σε «αγκαλιάζει» με την οικεία και ζεστή του ατμόσφαιρα, την ώρα που ιδιοκτήτες και προσωπικό σε κάνουν να νιώθεις μέλος της παρέας τους!

Το Rey Pablo πίνει από νωρίς καφέ απολαμβάνοντας την αποκλειστική ποικιλία που παρασκευάζεται σε αποκλειστικότητα για το μαγαζί, μεγάλη ποικιλία τσαγιού και γενικότερα ροφημάτων παρασκευασμένα και σερβιρισμένα με μοναδικούς τρόπους.

Γευματίζει με τις προσεγμένες επιλογές του menu, το οποίο ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες και τα γευστικά γούστα των πελατών του. Κάθε πιάτο του αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία, με must try προτάσεις τα Pablo's Burger, Rainbow sliders, αυγά μάτια με bacon, αβοκάντο και μαρμελάδα bacon.

Το βράδυ απολαμβάνει κάποιο από τις signature προτάσεις του καταλόγου των cocktails ή ένα ποτήρι κρασί από την ιδιαίτερη wine list με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών. Όλα αυτά πλαισιωμένα με ποιοτικές μουσικές επιλογές που ταιριάζουν ιδανικά με το χώρο και την φιλοσοφία του.

Tip: Καθημερινά μέχρι τις 18.00 σερβίρεται brunch, ενώ διαθέτει και υπηρεσία delivery.

Info

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: από τις 07.30, κουζίνα έως τις 00.30, Σάββατο- Κυριακή: από τις 08.00, κουζίνα έως τις 00.30

Τιμές: 3 ευρώ (cappucino), 6 ευρώ (ποτό), 8-9 ευρώ (cocktail), από 15-20 ευρώ/ φαγητό

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 89-91, Βούλα

Τηλ. 210 8992068

http://reypablo.gr

Fb page: Rey Pablo

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"