Η διεθνούς φήμης Γαλλική σαμπάνια Cattier στην Ελλάδα

Ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά συμπληρώνει η διεθνούς φήμης Γαλλική σαμπάνια Cattier. Η Cattier εισάγεται από την εταιρεία «Sunset Collection» και ήδη έχει κατακτήσει τους λάτρεις της σαμπάνιας και στην Ελλάδα.

Παράγεται, -σε μόλις 1 εκατομμύριο φιάλες τον χρόνο για παγκόσμια διάθεση – στο γραφικό χωριό Chigny les Roses, στην καρδιά της περιοχής Champagne της Γαλλίας, ανάμεσα στην Reims και το Epernay. Το 60% της παραγωγής του Οίκου Cattier εξάγεται σε όλο τον κόσμο και μόλις το 40% απομένει για την απόλαυση των Γάλλων οινοφίλων. Τα κελάρια της Cattier συγκαταλέγονται μεταξύ των βαθύτερων στην Καμπανία (30 μέτρα) με την ιδανική θερμοκρασία παλαίωσης.

Το διεθνές brand Cattier αποτελεί ένα exclusive προϊόν λόγω της περιορισμένης παγκόσμιας διάθεσής του. Πρόκειται για δημιούργημα μιας οικογενειακής Γαλλικής επιχείρησης, της οποίας η ιστορία ξεκινάει απο το 1763. Oι σαμπάνιες του Οίκου διακρίνονται από μια ανεπανάληπτη φρεσκάδα, φρουτώδεις χαρακτηριστικά και μια μοναδική απαλότητα. Πέραν της απαράμιλλης ποιότητας, η σαμπάνια διαθέτει 18 ξεχωριστές ετικέτες και ξεχωρίζει για τη φινέτσα των φιαλών της.

Η σοφιστικέ διακριτικότητα του Οίκου Cattier έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα δυναμικό και θετικό κλίμα αποδοχής εκτός Γαλλίας και έχει εστιάσει τις πωλήσεις της κυρίως προς τους λάτρεις της απόλαυσης και του exclusive. Προς αυτούς που η φινέτσα, η διακριτικότητα και η κομψότητααποτελούν στάση ζωής. Απευθύνεται επίσης σε αυτούς που ξέρουν να διαλέγουν και να διαφοροποιούνται, που αναζητούν διαπιστευτήρια ποιότητας, που αναζητούν την σωστή σχέση ποιότητας/τιμής.

Η Cattier ξεχωρίζει στην Ελληνική αγορά καθώς ξαναέβαλε τη σαμπάνια στις συνήθειες των ευζωιστών αλλά και γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο -λόγω της ποικιλίας των ετικετών της- να αναδεικνύει τον γαστρονομικό ρόλο της σαμπάνιας, ξεφεύγοντας από το κλισέ της επιλογής ως μέσο εορτασμού στις πάσης φύσης εκδηλώσεις ή ως ένα μέρος ενός κλασσικού aperitif.

Ο Οίκος διαθέτει ανώτερης ποιότητας παραγωγή λόγω της χρήσης παραδοσιακών πιεστηρίων Coquard press, πιστοποιημένων από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ποιότητας INAO ως “Quality”, αντί των εμπορικών Pneumatic Press. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 ο Οίκος Cattier, πιστός στις σύγχρονες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, χρησιμοποιεί συγκεκριμένα φυτοφάρμακα και εναλλακτικές μεθόδους καλλιέργειας, όπως η αρχή της «viticulture raisonnée», που βοηθούν στον περιορισμό των επιπτώσεων στο περιβάλλον από την καλλιέργεια αμπελιών. Από το 2013, ο Οίκος Cattier λαμβάνει κάθε χρόνο το πιστοποιητικό Haute Valeur Environnementale Level 3 για την περιβαντολογική ευαισθησία στις καλλιέργειες του.

Η σαμπάνια Cattier, είναι μια σαμπάνια γαστρονομίας. 
Είναι η τέχνη του κρασιού σε ένα μπουκάλι σαμπάνιας.
Είναι premier wine που συνοδεύει αρμονικά κάθε γαστρονομική πρόταση ή και πρόκληση.

#champagnecattier 
#enjoycattierlikewine
#theartofwineinachampagnebottle
#champagne_language
#lEspritAvantGarde

www.cattier.gr

www.cattier.com