Σεπτέμβρης στον κήπο του Μεγάρου

Οι δροσερές καλοκαιρινές βραδιές συνεχίζονται το Σεπτέμβρη στον κήπο του Fuga με γευστικές απολαύσεις και δροσερά Cocktails δια χειρός Γιάννη Κοροβέση.

Χρώματα, αρώματα και ανατρεπτικοί συνδυασμοί όπως μπανάνα με βραζιλιάνικο ρούμι, βότκα με αφροξυλιά, παπάγια με κόλιαντρο και τεκίλα με χαμομήλι θα σας απογειώσουν γευστικά. O πιο "ανήσυχος" bartender της Αθήνας δημιουργεί πίσω από τη μπάρα Banana Republic, Always the sun, Sisyphus, Bloody Mary, Sunshine Superman, Peacemaker και σας περιμένει στον ομορφότερο κήπο της πόλης για μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές. Την ίδια ώρα ο κατάλογος του fuga μεγαλώνει και ο Σεφ, Θάνος Κουλτούκης εκτός από τα κλασσικά πιάτα όπως το αγαπημένο FugaBurger, τα αλλαντικά με αλμυρούς λουκουμάδες και το Ριζότο Milanese προτείνει, Κοκοράκι μαριναρισμένο σε μουστάρδα με καρότο και κύμινο, Ριζότο γαρίδας με αρωματικά και ξύσμα λεμονιού ενώ για επιδόρπιο την καινούργια Μπάρα σοκολάτας με ξηρούς καρπούς και βατόμουρα.

Από τις 19.00 το απόγευμα και κάθε βράδυ ραντεβού στη πιο "hot" μπάρα της πόλης για ανατρεπτικά cocktails και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Fuga, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, Κόκκαλη 1 - Τηλ. 210 7242979