Μια κυκλαδίτικη όαση στην Πετρούπολη

Στο Scherzo Summer Lounge θα ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στην πρωτεύουσα

Δεν χρειάζεται καράβι για να πάει κανείς σε νησί. Υπάρχουν κάποια μέρη που φέρνουν αέρα κυκλαδίτικο στην Αθήνα και μας θυμίζουν τις ξένοιαστες μέρες των διακοπών.

Το πιο καλοκαιρινό σημείο της πρωτεύουσας βρίσκεται στο λόφο του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη και ακούει στο όνομα Scherzo. Η μόνη διαφορά σε σχέση με ένα κυκλαδονήσι είναι ότι από εδώ αντικρίζεις την απεραντοσύνη της Αθήνας και όχι του Αιγαίου.

Scherzo

Πρόκειται για ένα τα πιο διάσημα στέκια της περιοχής, μέρος του αγαπημένου πολυχώρου του Apolis, ο οποίος ξεχωρίζει για τον cozy και μοντέρνο χώρο του και λειτουργεί καθημερινά από το πρωί, προσφέροντας αμέτρητες ώρες χαλάρωσης με πανοραμική θέα της πόλης.

Scherzo

Με το που πιάνουν οι πρώτες ζέστες, δεν βλέπουμε την ώρα να βρεθούμε ξανά στο υπέροχο, νησιωτικό σκηνικό που έχει στηθεί στα ψηλά των δυτικών προαστίων.

Scherzo

Πλακόστρωτο κυκλαδίτικου στυλ, ασβεστωμένα τοιχάκια, χτιστά καναπεδάκια με γαλάζια μαξιλάρια, ατμοσφαιρικός φωτισμός, δροσιά, χαλαρωτικές μουσικές και όλη η Αθήνα στα... πόδια μας!  Υπάρχει άραγε καλύτερο σκηνικό για να απολαύσουμε τα καλοκαιρινά ποτά και cocktails μας;

Για τον συγκεκριμένο χώρο έχει δημιουργηθεί ειδική cocktail list με signature προτάσεις για να επιλέξετε εκείνη της αρεσκείας σας.

Scherzo

Τις βραδιές μας στο Scherzo «ντύνουν» μουσικά lounge και jazz ρυθμοί, ενώ δε λείπουν τα hits της εποχής που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Scherzo

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: από τις 21.00 (Scherzo), καθημερινά: από τις 09.00 (Apolis)

Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ. 210 5068000 (Scherzo), 210 5060620 (Apolis Cafe), 210 5060000 (Apolis Reataurant), 210 5062000 (Δεξιώσεις)

Fb page: Apolis lounge & beat

www.apolis.gr