Μήνας ουίσκι στο Feedέλ Urban Gastronomy

Τις Τετάρτες μυούμαστε στον υπέροχο κόσμο του ουίσκι

Στις 15 Φεβρουαρίου ξεκίνησε στο Feedέλ Urban Gastronomy το «whisk(e)y month», με οικοδεσπότη τον Αλέξανδρο Τσελεπή, ο οποίος για ένα μήνα (και κάτι) θα φιλοξενεί κάθε Τετάρτη ταλαντούχους bartenders της πόλης που θα δημιουργούν εμπνευσμένα cocktails. 

Αυτή την  Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου, από τις 19.00 και μετά, πίσω από την μπάρα με τον Αλέξανδρο Τσελέπη, θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος από το Pere Ubu στην Γλυφάδα και ο Λευτέρης Δημητρακόπουλος από το Odori Vermuteria Di Atene στο κέντρο της Αθήνας.

Σκοπός του «whisk(e)y month» είναι να μάθει ο κόσμος ότι το ουίσκι είναι για όλες τις εποχές, για όλες τις ώρες και για όλα τα γούστα, μέσα από classic cocktail σε μια πιο μοντέρνα έκδοση.

Τα cocktails θα συνοδεύονται από το νέο μενού του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, funky μουσικές και πολλά χαμόγελα! 

Πληροφορίες

Κτενά 1, Αθήνα

21 0321 0551

Facebook page https://www.facebook.com/feedelurbangastronomy/