Δεύτερη χρονιά επιτυχημένης πορείας για το Mind the Gap στο Κολωνάκι

Καθιερωμένα και δημοφιλή parties που μας ξεσηκώνουν

Διανύει τον δεύτερο χρόνο της επιτυχημένης του πορείας και μας υποδέχεται στον ριζικά ανακαινισμένο και εξαιρετικά μοντέρνο χώρο του στην καρδιά του Κολωνακίου.

Φωτό: @Aris Ntinos

Ο λόγος για το Mind the Gap, στον όροφο του εμπορικού κέντρου στην Τσακάλωφ. Το δημοφιλές bar- club και αυτή τη σεζόν συνεχίζει να μας μυεί στην επιτυχημένη φιλοσοφία του, η οποία δεν είναι άλλη από τα δημοφιλή events του σε καθημερινή, σχεδόν, βάση που κρατούν το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Φωτό: @Leonidas Mixelopoulos

Το αγαπημένο και νεανικό στέκι της πόλης ξέρει πώς να μας κάνει να περνάμε καλά και το αποδεικνύει εμπράκτως με τα parties και τις νύχτες που γίνονται μέρα, με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο, με χορό και μουσικές που μας κρατάνε συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτό: @Aris Ntinos

Κάθε Τρίτη, λοιπόν, το Mind the Gap μας συστήνει στο «Colombiana», ένα party με mainstream μουσικές επιλογές που ξεσηκώνουν, ενώ οι Τετάρτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι αφιερωμένες στο «Νέβερ Mind», μια βραδιά με ελληνικές ξεσηκωτικές προτάσεις.

Φωτό: @Leonidas Mixelopoulos

Η επιτυχία που σημείωσε την περσινή χρονιά το party «Chicago» του έδωσε το... πράσινο φως και γι' αυτή τη σεζόν, οπότε οι Πέμπτες στο Mind the Gap έχουν mainstream χαρακτήρα. Τέλος, τις Κυριακές δίνουμε ραντεβού στο αγαπημένο στέκι για να απολαύσουμε το «Dolce Vita» και τις ελληνικές, ως επί το πλείστον, μουσικές επιλογές του dj.

Φωτό: @Nikos Damtsis

Info

Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη- Κυριακή: από τις 23.00

Τιμές: 9 ευρώ (ποτό), 90 ευρώ (φιάλη), 130 ευρώ (premium φιάλη)

Καθημερινά από τις 21.00

Αναγνωστοπούλου 9 & Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι

Τηλ. 6981 176863

Fb page: Mind The Gap - Cocktail & Resto Station

Φωτό: @Aris Ntinos

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"