Για απεριτίφ και cocktails μετά το γραφείο στο Chez Michel

Απογεύματα & βράδια στην καρδιά του Κολωνακίου γεμάτα άποψη και χαρακτήρα

Αν και βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, στη συμβολή των οδών Ηροδότου και Καψάλη, το Chez Michel μας μεταφέρει κάπου στο... Παρίσι, με τον εντυπωσιακό εσωτερικό του χώρο, που ταυτόχρονα φέρνει στο νου εικόνες από cafe εποχής.

Το καθιερωμένο στέκι του απαιτητικού κοινού του Κολωνακίου (ανάμεσα στους θαμώνες του συμπεριλαμβάνονται δικηγόροι, γιατροί, δημοσιογράφοι κ.α. που δραστηριοποιούνται στην περιοχή) εδώ και τέσσερα χρόνια, αποτελεί ιδανική επιλογή για after office απεριτίφ, κρασί και cocktail.

Σε ένα stylish και ταυτόχρονα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, που φέρει την υπογραφή της interior designer Σίσσυς Φειδά, έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε προσεγμένα house cocktails, με συνταγές που έχουν επιμεληθεί από τον έμπειρο bartender του Chez Michel. Rum Marmelade (Brugal μαύρο ρούμι, μαρμελάδα κεράσι, φύλλα μέντας, χυμός λάιμ, τζίντερ), Honey & Lemon (Brugal λευκό ρούμι, σιρόπι μελιού, φύλλα μέντας, πουρές από λεμόνι), Pink Martini (Chambord, Cointreau, χυμός λεμόνι, χυμός κράνμπερι) στις best seller προτάσεις του καταλόγου.

Οι λάτρεις του κρασιού θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε εφτά ετικέτες που σερβίρονται σε ποτήρι, ενώ για μεγαλύτερες παρέες κάποια από τις επιλεγμένες φιάλες της ενημερωμένης wine list αποτελεί ιδανική επιλογή.

Ωστόσο, το Chez Michel μας δίνει ακόμη δύο λόγους να το προτιμούμε τα βράδια. Οι Τετάρτες εδώ έχουν ιαπωνικό χαρακτήρα, καθώς διοργανώνονται βραδιές αφιερωμένες στο sushi με αγαπημένα και δημοφιλή rolls, και όχι μόνο, να πρωταγωνιστούν στις επιλογές των θαμώνων του συνοδεία ιαπωνικού σάκε.

Οι Παρασκευές έχουν άλλη χροιά, καθώς είναι αφιερωμένες σε διαφορετικά γκρουπάκια που μας κρατάνε συντροφιά με τις live jazz, blues, tango, swing, flamenco κ.α. μουσικές τους. Τέλος, από Τρίτη μέχρι Σάββατο διαφορετικοί dj αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν με τις επιλογές τους.

Σημειώστε, ότι το Chez Michel είναι ένα all day cafe- bistrot που αποτελεί ιδανική επιλογή για τον πρώτο καφέ της ημέρας –εξαιρετικής ποιότητας Kimbo 100% Arabica–, ο οποίος συνοδεύεται από διάφορα σνακ που παρασκευάζονται στην κουζίνα του. Κρουασάν βουτύρου ή σοκολάτας, μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα σάντουιτς (με μπριός, τσιαπάτα ή ψωμί ζέας) και σπιτικά γλυκά –best seller τα lemon pie, chessecake, τάρτα tatin, ενώ ολοκαίνουρια άφιξη αποτελεί το εξαιρετικό τιραμισού του–βάζουν σε πειρασμό. Τέλος, η κουζίνα του κινείται στα γαστρονομικά μονοπάτια της μεσογειακής, με διαφορετικό πιάτο και σούπα ημέρας σε καθημερινή βάση.

Πληροφορίες

Ηροδότου 15, Κολωνάκι

Τηλ. 215 5510090

http://chezmichel.gr

Fb page: Chez Michel

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"