Επιλέγουμε το Zimari Bakery & Coffee για απολαυστικό break στην Πανόρμου

Ιταλικός καφές, ποικίλα σάντουιτς και γλυκές προτάσεις βάζουν σε πειρασμό

Το γνωρίσαμε από το αδερφάκι του στη Σταδίου και το καθιερώσαμε αμέσως σε αγαπημένο meeting point στο κέντρο για γευστικό break οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το Zimari Bakery & Coffee στην Πανόρμου (λίγα βήματα από την ομώνυμη στάση μετρό) είναι και αυτό ένα εξαιρετικό all day cafe- bakery με μοναδική διαφοροποίηση από το αδερφάκι του το γεγονός ότι εδώ μας δίνεται η δυνατότητα να καθίσουμε στο χώρο του και να απολαύσουμε τα προσεγμένα προϊόντα του σε ένα μοντέρνο και όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον, που μας μεταφέρει νοητά σε αντίστοιχα στέκια μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Και εδώ η έμφαση δίνεται στον καφέ. Για μια αυθεντική εμπειρία καφέ, λοιπόν, σερβίρουν μόνο ιταλικό καφέ ανώτερης ποιότητας, ο οποίος αποτελεί και την ιδανικότερη επιλογή για ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας ή για ένα break που θα σας αναζωογονήσει οποιαδήποτε στιγμή της.

Περισσότερες από 20 προτάσεις σε ιδιαίτερα σάντουιτς παρασκευασμένα από επιλεγμένες πρώτες ύλες σε ψαγμένους γευστικούς συνδυασμούς σας βάζουν σε πειρασμό, την ώρα που τον κατάλογό του συμπληρώνουν απολαυστικές κρέπες (γλυκές και αλμυρές), πλούσιες βάφλες, ζουμερά burgers (κλασικό και cheeseburger) και club sandwich (με κοτόπουλο ή κλασικό) σε γενναίες μερίδες.

Για ένα light lunch break προτιμήστε κάποια από τις δροσερές και ολόφρεσκες σαλάτες του, ενώ οι γλυκατζήδες θα έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αμαρτωλές προτάσεις σπιτικά παρασκευασμένων γλυκών στην κουζίνα του Zimari Bakery & Coffee, όπως cheesecake, πορτοκαλόπιτα, μηλόπιτα, cake καρότου και cake σοκολάτας.

Σημειώστε, μάλιστα, ότι σε καθημερινή βάση υπάρχουν και 2-3 διαφορετικές προτάσεις ημέρας σε γλυκά. Μεταξύ άλλων μπορεί να βρείτε τάρτα σοκολάτας, σοκολατόπιτα κ.α. Τέλος, όσοι δηλώνετε λάτρεις της παραδοσιακής πίτας το Zimari Bakery & Coffee φουρνίζει καθημερινά ελάχιστες πλην γευστικές επιλογές σε παραδοσιακές πίτες με τραγανό φύλλο και πλούσια γέμιση.

Tip: Κατάστημα Zimari Bakery & Coffee θα βρείτε και στο Σύνταγμα, επί της Σταδίου (Σταδίου 3, τηλ. +30 210 3254904).

Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Σάββατο: 07.00-01.00, Κυριακή: 08.00-01.00

Τιμές σάλας: €3,30 (διπλό cappuccino), €3,10 (freddo espresso), από €1,80-3,30 (γλυκά)

Πανόρμου 82, Αθήνα

Τηλ. 210 6919729

Fb page: Zimari Bakery & Coffee

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"