Butler, καθιερωμένο all day στην πολυσύχναστη Βεάκη στο Περιστέρι

Ανήμερα τα Χριστούγεννα μην χάσετε το εορταστικό του πάρτι

Μοντέρνο all day επί της πολυσύχναστης Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι, που λειτουργεί από το Νοέμβριο του 2015 και έχει καταφέρει να προσελκύσει το δικό του φανατικό κοινό.

Ο λόγος για το Butler, ένα cafe- bar restaurant για όλες τις ώρες της ημέρας, που σίγουρα θα γίνει και το δικό σας αγαπημένο στέκι στην περιοχή. Μάλιστα, ανήμερα τα Χριστούγεννα σας προσκαλεί όλους σε ένα happy party με τον Sakis Magafas στα decks, το οποίο σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Διαφορετικά, επισκεφτείτε το κατά την διάρκεια της ημέρας και απολαύστε αρωματικό καφέ και ποικιλία ροφημάτων ή κάποια παγωμένη μπύρα συνοδεία γευστικής ποικιλίας.

Το βράδυ ο χώρος γίνεται πιο ατμοσφαιρικός, ενώ τη σκυτάλη παίρνει η δυνατή του μπάρα με τις signature προτάσεις της cocktail list να πρωταγωνιστούν στις επιλογές του κοινού. Οι μουσικές κυμαίνονται σε funky, soul, jazz, 80's και 90's, αλλά και house επιλογές με θεματικές βραδιές και parties που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τις νέες γευστικές προτάσεις της κουζίνας, η οποία θα σερβίρει λαχταριστά ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες, τραγανές πίτσες, ανοιχτά σάντουιτς, ζουμερά burgers (απλό και σπέσιαλ), χορταστικό club sandwich (απλό και σπέσιαλ), πλούσιο πρωινό και γλυκά.

Info

Αιμιλίου Βεάκη 37, Περιστέρι

Τηλ. 210 5738535

Fb page: Butler

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"