Το juice bar Βαζάκι μας προσκαλεί στον υπέροχο κήπο του

Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη

Οι εντυπώσεις που προκλήθηκαν με την άφιξη του juice bar Το Βαζάκι στο Χαλάνδρι το Σεπτέμβριο του 2014, ήταν οι θετικότερες που θα μπορούσαν να υπάρχουν για την πρωτότυπη φιλοσοφία του. Η Σταυρούλα και η Μαριαντίνα, δημιούργησαν έναν εκπληκτικό χώρο για να μας εντάξουν σε μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής, πιο υγιεινή και με περισσότερη (θετική) ενέργεια. Και τα κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία.

Οι παιδικές φίλες, πλέον, μας υποδέχονται στην "ολόφρεσκη" αυλή τους, μια πραγματική όαση πρασίνου στο κέντρο του Χαλανδρίου. Πρόκειται, μάλιστα, για τον ιδανικό χώρο τόσο για χαλάρωση με τους φίλους, όσο και για επαγγελματικά ραντεβού ή εργασία με το laptop σε ένα περιβάλλον που μας γεμίζει θετική ενέργεια, τόσο με τη φιλοσοφία του, όσο και με τα προσεγμένα και ποιοτικά προϊόντα του.

Εδώ, λοιπόν, απολαμβάνουμε τις νέες καλοκαιρινές γεύσεις χυμών (με βάση ολόφρεσκα φρούτα ή λαχανικά), "smoothi φιτάξ'το μόνος σου", σάντουιτς (αγαπημένο μας το "τομάτα και δροσιά καλοκαριού" με τομάτα, χειροποίητη vegan μαγιονέζα, έξτρα παρθένο Μεσσηνιακό ελαιόλαδο και ρίγανη), κρύες σούπες (σε καθημερινή βάση βρίσκουμε διαφορετικές γεύσεις όπως πεπονόσουπα, αβοκάντο, πράσινη κολοκυθόσουπα με κρέμα από γάλα καρύδας κ.α.) και ωμοφαγικά γλυκά που παρασκευάζονται στο μαγαζί από τις ίδιες. Από το summer menu του δεν θα μπορούσε να λείπει και η δροσιστική επιλογή παγωτού, σε μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή.

Σημειώστε ότι οι χυμοί αποχυμώνονται με υδραυλική πρέσσα (coldpressed juide) ώστε να εξάγονται στο μέγιστο τα θρεπτικά συστατικά των φρούτων και λαχανικών. Το Βαζάκι, μάλιστα είναι το πρώτο Juice Bar στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί τον αποχυμωτή Norwalk (Made in the U.S.A.).

Τέλος, όσοι επισκεφτείτε το Βαζάκι με το ποδήλατό σας, θα έχετε έκπτωση 10% στην παραγγελία σας. Επιπλέον, αν επιστρέψετε το βαζάκι του χυμού που έχετε πάρει take away, κερδίζετε έκπτωση €1 στην επόμενη παραγγελία σας, ενώ διατίθεται και έκπτωση 15% στο Juice Cleanse πακέτο (με 5 χυμούς των 580 ml οι οποίοι υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της ημερήσιας διατροφής).

Tip: Στο Βαζάκι, θα βρείτε επίσης γευστικά σνακ, όπως υπερμπάρες και παστέλια, καθώς και acai bowl.

Info:
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09.30-21.00, Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09.30-19.00
Τιμές: Από 3 ευρώ (χυμοί), από 4,50 ευρώ (smoothies), 1,5 ευρώ (χυμοί take away)

Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6800067
[email protected]
www.tobazaki.com
www.facebook.com/tobazakijuicebar

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"