Ασιατικές γεύσεις στο YAFU στην Αγία Παρασκευή

Οι λάτρεις της multi Asian κουζίνας στην Αγία Παρασκευή, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Κοραή, θα βρείτε το YAFU, ένα εστιατόριο που θα σας μυήσει στα μυστικά της, μέσα από τις γευστικές δημιουργίες που "πλημμυρίζουν" τον κατάλογό του.

Με πληθώρα επιλογών σε ορεκτικά, σαλάτες, σούπες, ρύζι, noodles και special πιάτα, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε –αν δεν έχετε ήδη σκεφτεί τι είναι αυτό που θέλετε να δοκιμάσετε– από τις προτάσεις του, που παρασκευάζονται με φρέσκα και πρώτης ποιότητας υλικά.

Εκτός από το μοντέρνο περιβάλλον του εστιατορίου, μπορείτε να κάνετε online (ή τηλεφωνικώς) την παραγγελία σας και να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα στο δικό σας χώρο. To YAFU, μάλιστα, διαθέτει μία μεγάλη εμβέλεια διανομής καλύπτοντας περιοχές όπως Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Χαλάνδρι, Γέρακα, Γλυκά Νερά, Κάντζα και Παλλήνη.

Εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές προσφορές (ισχύουν τόσο για παραγγελίες όσο και για το χώρο του εστιατορίου) και γευματίστε γευστικά και οικονομικά!

Tip: Κάντε online την παραγγελία σας μέσα από το www.yafu.gr και πληρώστε με την κάρτα σας το ποσό της παραγγελίας σας. Επιπλέον, με τις online παραγγελίες έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πιάτα που διατίθενται μόνο στον online κατάλογο (για παραγγελίες).

Info:
Καθημερινά: 12.00-00.00
Τιμές: από €8-10 ευρώ/άτομο (με ποτό)

Πλατεία Κοραή 3 (Μεσογείων 366), Αγία Παρασκευή
τηλ. 210 6537177
[email protected]
www.yafu.gr
www.facebook.com/YafuRestaurant/timeline

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"