Μεζεδοπωλείο και cafe, 2 σε 1!

Ο Πεζόδρομος είναι ένας all day χώρος που στεγάζεται σε ένα πέτρινο κτήριο στα Μελίσσια και συνδυάζει αρμονικά τη φιλοσοφία του παραδοσιακού μεζεδοπωλείου με εκείνη ενός μοντέρνου cafe-bar restaurant.

Στο cafe μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, να κάνετε ένα break από τη δουλειά για μεσημεριανό και να γευτείτε burgers, pizza, σαλάτες, πλατό με λουκάνικα, ποικιλία κρεάτων, φιλέτο ή μπιφτέκι. Το βράδυ, η μπάρα του σερβίρει προσεγμένα cocktails.

Το μεζεδοπωλείο με τις εμπνευσμένες δημιουργίες ξεχωρίζει για το παρεΐστικο περιβάλλον του και τη φιλική ατμόσφαιρα. Εδώ θα περάσετε ξέγνοιαστες στιγμές δοκιμάζοντας γευστικές λιχουδιές, όπως ψητές γαρίδες, κολοκυθοκεφτέδες, ταμπουλέ κ.ά. συνοδεία ρακής, τσίπουρου ή ούζου. Καιρού επιτρέποντος, προτιμήστε κάποιο από τα τραπέζια στην πανέμορφη αυλή του.

Tip: Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο τον Πεζόδρομο είναι το γεγονός ότι, εκεί που απολαμβάνετε το τσιπουράκι, συνοδεία γευστικών μεζέδων, μπορείτε να επιλέξετε την μπάρα του για ένα απολαυστικό cocktail.

Info:
Καθημερινά: 08.00-03.00, από τις 14.00 (κουζίνα)
Τιμές: από 14-15 ευρώ/άτομο (με ποτό), 3,50 ευρώ (cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό), από 7,50 ευρώ (cocktail)

Λεωφόρος Δημοκρατίας 22, Μελίσσια
Τηλ. 210 6139989
[email protected]
www.facebook.com/pages/22Bar-Restaurant/464702473603571

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"