Νόστιμος και λαχταριστός ο νέος κατάλογος του Hick’s

Στη στοά της Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι το Hick's δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αποκτήσει το δικό του πιστό κοινό που το επισκέπτεται ανελλιπώς.

Αφορμή για να βρεθούμε κι εμείς στο Hick's αυτή τη φορά, στάθηκε ο ανανεωμένος και άκρως δελεαστικός κατάλογός του, με προτάσεις προσαρμοσμένες σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Ποικίλα finger food και σαλάτες στα βασικά χαρακτηριστικά του από τις οποίες ξεχωρίζουν η πολύχρωμη σαλάτα με μαστέλο, ξηρούς καρπούς και κρέμα μελιού, η φρέσκια σαλάτα σολομού αρωματισμένη με εστραγκόν, τα ρολάκια ψαρονέφρι με κρέμα τυρί Philadelphia, τυλιγμένα σε προσούτο και τα χειροποίητα πουγκιά με γέμιση τυριών και κοτόπουλο.

Αν το επιλέξετε για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αρωματικό καφέ, συνοδέψτε την παραγγελία σας με κάποιο από τα snacks του, όπως τσιαπάτα με κοτόπουλο ψημένη στο φούρνο με σος μουστάρδας και flakes παρμεζάνας ή μία ζεστή ομελέτα.

Όσοι πάλι το προτιμήσετε για τη βραδινή σας έξοδο, η εντυπωσιακή μπάρα στη μέση του χώρου θα σας μυήσει στον κόσμο των cocktails. Αν πάλι προτιμάτε τα straight ποτά, θα μείνετε άκρως ικανοποιημένοι από την ενημερωμένη κάβα του. Ένα από τα χαρακτηριστικά του που θα κεντρίσουν, σίγουρα, την προσοχή σας είναι αναμφίβολα η διακόσμηση, την οποία έχει επιμεληθεί η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Νικολάου.

Tip: Η μουσική του θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις των swing, jazz και soul ήχων. Αν ανήκετε σε εκείνους που δεν θέλουν να ακούν στην έξοδό τους ελληνικά, θα έχετε έναν επιπλέον λόγο να το επισκεφτείτε. Στα plus, οι live εμφανίσεις.

Info:
Καθημερινά: 10.00-αργά, 13.00-22.30 (κουζίνα)
Τιμές: από 5 ευρώ (πιάτο), 7 ευρώ (ποτό), 7 ευρώ (cocktail), 3,50 ευρώ (capuccino)

Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι
Τηλ. 210 6800675
www.facebook.com/pages/Hicks/380096662123976?fref=ts

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"