Κυκλοφόρησε ξανά το περιοδικό Down Town!

Από το 2012 είχε να βρεθεί στης προθήκες των περιπτέρων στο περιοδικό Down Town, καθώς τότε σταμάτησε να κυκλοφορεί μετά την πτώχευση της IMAKO του Πέτρου Κωστόπουλου. 

Το περιοδικό επέλεξε να επανακυκλοφορήσει τον Νοέμβριο όπως είχε κάνει και το 1995 που πρωτοβγήκε.

Το εξώφυλλο του περιοδικού γράφει "Εμείς" ενώ είναι πλαισιωμένο με τις φωτογραφίες αναγνωστών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του περιοδικού "Το πρώτο εξώφυλλο του Downtown είσαι σίγουρα εσύ" και ανέβασαν τη φωτογραφία τους στα social media με το hashtag #downtown26Nov.

Στο "νέο" τεύχος, εκτός από τις αγαπημένες και κλασικές στήλες όπως τις Ατάκες, τις Απορίες (που πλέον είναι οι Θεωρίες), τη Λουέλα και Κρουέλα, το Σινεμά κ.α. υπάρχουν τα παρακάτω θέματα:

Συνεντεύξεις

*Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη και αποκαλύπτει οτι συγκατοικούν l Η Κατερίνα Καινούργιου φωτογραφίζεται για πρώτη φορά χωρίς το μακιγιαζ της και μιλάει για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της

*Η Αντιγόνη-Πάντα Χαρβά φοράει το κορμάκι της Beyonce και δίνει το σύνθημα οτι ακόμη και με μεγαλύτερο νούμερο στο σορτσάκι οι γυναίκες παραμένουν σέξι!

*Η Λένα Παπαληγούρα φωτογραφίζεται για το πρώτο τεύχος του Downtown φορώντας τις ομορφότερες δημιουργίες των ελλήνων σχεδιαστών

*Παντελής Παντελίδης: Ο τραγουδοποιός που δίνει σπάνια συνεντεύξεις μιλάει αποκλειστικά στο Downtown: «Κάτω από τη σκηνή είμαι ένα τίποτα». Γιατί δεν μιλάει πολύ, πώς ξεκίνησαν όλα.

Stories

*Τσιπρπαπανδρέου: Πόσο μοιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στον Ανδρέα Παπανδρέου

*Η ζωή χωρίς τη Ζωή: Τι κάνει σήμερα η σταρ της πολιτικής ζωής Ζωή Κωνσταντοπούλου

*Γαβριήλ Σακκελαρίδης: Ο καλύτερος φίλος του πρωθυπουργού δεν είναι πια στο Μαξίμου. Ποια ειναι η ιστορία του

*Κέιτλιν Τζένερ: Ποιο μυστικό των Καρντάσιαν απειλεί να αποκαλύψει στο βιβλίο της ο πρώην σύζυγος της μητέρας τους.

Επικαιρότητα

*Πέντε διάσημοι έλληνες που ζουν στο Παρίσι περιγράφουν τη νύχτα των τρομοκρατών

*Παιδιά που αναζητούν πατρίδα. Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες των παιδιών των προσφύγων που φτάνουν στα ελληνικά λιμάνια

*Isis: Ποιοί είναι αυτοί που απειλούν να ανατινάξουν την Ευρώπη. Τι θέλουν, ποιός τους χρηματοδοτεί. ‘Ολα όσα πρέπει να ξέρουμε για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα

*Και ακόμη μόδα, ομορφιά, άστρα, εστιατόρια, θέατρο, κοσμική ζωή, υγεία, κηπουρική, αισθητική, fitness, βιβλία, συνταγές, διακόσμηση και ατζέντα.

*Ο οδηγός πόλης που ξέρουμε από το Downtown με σινεμά, θέατρο, εστιατόρια και night life.