Παναγιώταρος: Τα ρόπαλα τα έχουμε επειδή μας αρέσει το μπέιζμπολ

Εκτεταμένη αναφορά στην ελληνική Χρυσή Αυγή έκανε το τηλεοπτικό κανάλι SBS, με πρωταγωνιστή το βουλευτή, Ηλία Παναγιώταρο.

Το ρεπορτάζ ξεκινά με αναφορά στα “συσσίτια μόνο για Έλληνες”, ενώ εμφανίζει τη φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου, η οποία βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο κατάστημα του χρυσαυγίτη βουλευτή.

Στη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα, ο Παναγιώταρος αναφέρει χαρακτηριστικά: “οι Έλληνες θα έπρεπε να σκοτώνουν αυτούς που τους έφεραν σε αυτή την κατάσταση”.

Ο βουλευτής δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Χρυσή Αυγή θέλει να λειτουργεί “σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών”. Επίσης, αναφέρει ότι “η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να αναδειχθεί στην αντίστοιχη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών” καθώς και ότι “οι δράσεις του κόμματος έρχονται να καλύψουν σημαντικά ελλείμματα λόγω της κατάρρευσης του συνόλου των θεσμών”.

Κατά την επίσκεψη μάλιστα του συνεργείου της αυστραλιανής τηλεόρασης στο μαγαζί του Ηλ.Παναγιώταρου, ο βουλευτής απαντά χαμογελώντας με νόημα σε ερώτηση για τα πολλά ρόπαλα του μπέιζμπολ που διαθέτει το κατάστημα, κι αν χρησιμεύουν για να επιβάλλεται η τάξη στους δρόμους, απαντώντας ότι απλώς χρησιμεύουν στους ανθρώπους που τους αρέσει το μπέιζμπολ.